Jula Multiskridskons design

Av jenjonsjoberg@hotmail.com | 2011-03-16

[](http://smartsontestpilot.se/jula-multiskridsko/files/2011/03/nydesign-4.jpg)[![](http://smartsontestpilot.se/jula-multiskridsko/files/2011/03/nydesign-1-202x300.jpg)](http://smartsontestpilot.se/jula-multiskridsko/files/2011/03/nydesign-1.jpg)

Designen av Jula Multiskridskon grundar sig på en basketkänga i denim och jeanstyg fungerar i alla lägen! Nästan i alla fall… Här går det hem! Skon får ett läckert utseende som säkert faller många i smaken. Den ser mycket sportig ut!

Skon är riktigt rejäl om än med många plastiga detaljer. Det vita plastpartiet bak på skon påminner om Stormtrupperna i Star Wars, och det känns lite häftigt även om jag inte vet om det var medvetet.

Trippla låsningar på skon som ger ett stadigt intryck, praktiskt litet band bak på skon för att lätt bära skorna, och små detaljer/texttryck som också ger ett läckert intryck.

Det lilla plastskyddet som följer med för att skydda skridskoskenan borde dock ersättas med ett ordentligare skydd.

Den här modellen känns väldigt “killig” och skridskoskenan har inga taggar, men jag tror att det finns mycket att vinna på en variant med ett “tjejigare” utseende.  Men jag gillar skon, tycker att den ser mycket trendig ut. Men samtidigt mycket robust.

[](http://smartsontestpilot.se/jula-multiskridsko/files/2011/03/nydesign-4.jpg)

Inlägg på privata bloggen: http://jennyjon.bloggplatsen.se/2011/03/16/4866421-jula-multiskridsko-2-i-1-narmare-titt-pa-designen/