Första intrycket!

Av izabellmakiela@gmail.com | 2011-03-20

Nu har äntligen Julas multiskridskor kommit fram till mig! Första intrycket var en snygg design, ovanlig i och med att det var en “sko” i grunden. Färgen var också tilltalande och framhävdes som en sportig produkt vilket är precis vad multiskridskon är.

När jag nu provade multiskridskon insåg jag även att den var väldigt bekväm, har inte haft nöjet att ordentligt teståka de ännu (då jag varit sjuk) så det kommer jag skriva om senare. Nu testade jag även att byta från skena till hjul vilket var relativt lätt, när jag väl hade förstått hur jag skulle skruva upp skruvarna så var det lätt som en pannkaka. Finner det oerhört positivt då man oftast inte vill sitta flera minuter för att byta skenor till hjul eller tvärtom och därmed blir det ett stort + i kanten.

En annan sak jag la märke till med multiskridskorna när jag provade de var att de var lätta att justera i passformen vilket jag uppskattar då vanliga skridskor exempelvis oftast klämmer åt mina ankfötter och därmed tyckte jag även om att innerskon var mjukare än ett par vanliga skridskor.

Dock anser jag att skridskoskenorna hade behövt ett bättre skydd än en liten plastremsa som knappast håller.