Testat Jula Multiskridskorna på asfalt

Av jenjonsjoberg@hotmail.com | 2011-03-29

Gruset var väl inte helt bortsopat när jag tog min testtur med hjul påsatta på multiskridskon. Kanske inte heller det bästa som ovan inlinesåkare att börja färden med en nedförsbacke… Hur bromsar man???!! Det blev till att skutta ut på gräset för att få stopp! Så att det rullar bra var det genast inget tvivel om.

På med hjälm och diverse skydd, bäst att ta det säkra före det osäkra… Premiärturen blev på kvällen, för att inte alla skulle få något att skratta åt denna afton. Men jag tog mig fram bättre än förväntat. Inlinesen rullade bra och snart fick jag kläm på bromsen också - även om det är lite knepigt när jag inte är erfaren. Det var farligt roligt att glida fram! För att inte tala om svettigt förstås (men det hör ju inte hit, fast det är jättekul att muskler jag inte trodde jag hade gav sig till känna…).

Tyvärr låg det ju som jag nämnde grus kvar här och var, inte heller var asfalten i toppskick. Men om man bortser från det så fick jag åter en rolig stund med Multiskridskorna. Ser fram emot när Broadway-maskinen kommer och snyggar till på gatorna - då ska jag ut och åka mer. Fast jag håller mig nog från de stora nedförsbackarna ett tag till…

Jag har testat Jula Multiskridskorna med hjul på två gånger nu, och det går bättre för varje gång. Skon är mycket stadig och ser grymt snygg ut. Den sitter väldigt skönt på foten. Kanske att sulan halkar runt lite, men den är i det stora hela väldigt bekväm. Att teståka inlines var jättekul - det tyckte säkert grannarna som tittade på när jag vågade mig ut i dagsljus också!

Skrivit på min privata blogg också: http://jennyjon.bloggplatsen.se/2011/03/29/4977072-test-jula-multiskridsko-2-i-1-pa-asfalt/