Slutomdöme Jula Multiskridsko

Av jenjonsjoberg@hotmail.com | 2011-04-03

 

Testperioden är över och här kommer mitt slutomdöme. Jag har verkligen försökt att vara kritisk, men det är svårt när jag blivit så glatt överraskad över Jula Multiskridskon.

Först såg jag det här som ett fritidsredskap för barn, men fick snabbt ändra mig - så här kul har jag inte haft på länge! Visst har det varit på gränsen till livsfarligt ibland, särskilt på inlinesdelen… Men jag har haft det farligt roligt.

Jag har också fortsatt att förvånas över hur snygg skridskon är, ser väldigt läcker ut på foten. Sedan är den mycket stadig och sitter perfekt. Jag har inte upplevt några “tekniska” problem. Det har gått bra att ändra storlek, att snöra och låsa alla knäppningar har också fungerat problemfritt. Att byta mellan skena och hjul tog visserligen lite tid, men å andra sidan är det ju ingenting man gör stup i kvarten.

Skon borde finns i fler färger, “tjejigare” färger efterlyses. Och kanske till och med göra skon i större storlekar. Maken såg lite avundsjuk ut när jag gled fram… Ett bättre skydd för skenan borde medfölja. Skenan borde också vara bättre slipad, nu gick det inte knappt att isbromsa alls. Men i stora drag är skon väldigt snygg, känns stabil och säker. Priset är helt klart överkomligt. Man får många roliga stunder för en billig peng!

Nu har jag parkerat multiskridskorna i skostället och där får de stå, men bara till nästa gång jag ska bege mig ut. Och det blir nog snart, har ju köpt ny snygg hjälm…