Kelda Red Curry

Av mizzyj@spray.se | 2011-12-13

Förväntningarna från början var väl att detta skulle smaka som alla andra färdiga såser, gott men inte så speciellt. Kom till affären och fick beskedet att såserna inte fanns än i butiken. Då kändes det ändå lite spännande att få testa en sådan ny produkt. Hittade den i alla fall i en annan affär. Ganska lagom stor förpackning kändes det som.

Hemma fick lite fryst kyckling stekas på tillsammans med lite wokgrönsaker och i med såsen. Till detta serverades nudlar. Maten såg mycket aptitlig ut tycker jag. Ofta kan en wok bli lite grå men här fick den en fin brun/röd färg. Luktade gott och allt gick på ett litet kick!

Det var lite hetta i maten men absolut inte för mycket. Skulle man nu tycka det kan man ju alltid blanda ut såsen med lite creme fraiche. Det var verkligen gott! Så snabbt och enkelt men ändå så gott! Minns inte exakt vad såsen kostade men den är helt klart prisvärd. Kommer definitivt köpa den igen!