Många filmkvällar

Av smartsontestpilot | 2012-01-16

Img_12771

Nu har det blivit många långa filmkvällar, vi har haft vänner över var och varannan dag tycker jag :). Nu har verkligen testat och pillat med nästan allt som går att göra med detta hemma bio system. Måste säga att LG har byggt en väldigt gedigen pryl här.

Filmer fungerar helt utmärkt, stoppa in skivan och njut. Ljudet är väldigt klart och rent, men det jag blev mest positivt överaskad var när jag kopplade in min ipod och fick ut väldigt imponerande ljud..

Finns många olika egenskaper som jag uppskattar hos Lg’s hemma bio men att kunna streama filmer och bläddra genom det man har i datan utan några kablar inkopplade är verkligen “lyx”, dock blir det inte mycket man rör sig ur soffan nuförtiden. När jag skulle installera wifi och programvaran (nero home media) så gick det inte så problemfritt som jag trodde då installationen inte kunde slutföras av någon konstig anledning, provade dessutom på två olika datorer med samma resultat. Tur att jag redan hade Nero premium där programmet ingick så med lite trix ordnande sig allt. Streama då, det fungerar väldigt bra , inga pauser eller liknande utan filmer,musik,bilder allt rullar väldigt smidigt.

Nu skall man njuta av blande de roligaste filmerna som finns baksmällan.

Mvh Sandra

http://onemoment.webblogg.se/

Permalink

| [Leave a comment »](http://lghomecinema.posterous.com/manga-filmkvallar#comment)