Testpiloternas blogg

Fem Testpiloter testar LG Optimus 2X

Här kan du följa det spännande testet på LG Optimus 2X där fem Testpiloter sätter tänderna i den helt nya telefonen under en månad.

Klicka här för att följa testet!

 

 

159 Kommentarer

 1. Great Phone!

 2. Snart dags att byta telefon för mig och jag har den g:a sorten utan pekskärm. Att få testa denna skulle vara ljuvligt!!

 3. Hade varit helt otroligt att få vara testpilot för denna telefon, länge sen jag vart så intresserad av en ny telefon.

 4. Skulle vara trevligt att få prova på en pekskärmsmobil då jag har en gammal modell och planerar att köpa en ny mobil nu i vår.

 5. Hej! är, som alla andra, självklart väldigt pepp på att prova denna lur:)
  Lite konstruktiv kritik bara som jag hoppas når fram till LG:

  Jag läste på lite på hemsidan som länkas här och är lite besviken på de vaga specifikationerna på lg:s hemsida.
  Jag skulle vilja veta:

  Batteritid med/utan 3g påslaget
  Vilken processor dom stoppat i
  Hur mycket internt minne som är tillgängligt för användaren

  Man ser en fotolampa på baksidan men inte ens den kan jag hitta i specen.

  Sen, en avgörande sak som hade vart kul om LG kunde lova att hantera väl:
  kommer dom att uppgradera den till 3.0 eller agera lika kasst som Sony Ericsson och bara uppgradera ett snäpp (Lg-s mobil skickas enligt specen med 2.2 vilket redan är gammalt)?
  Har en Xperia x10i som aldrig lär se 2.2 ens.

  Tack på förhand

  • EDIT: Hittade vilken processortyp och lite mer saker, men dom borde skrivas med i specen med.

   Hittade dock inget löfte om uppgradering ens till 2.3

   • EDIT 2: hittade en sak till som inte står som är viktigt att veta iallafall för mej om jag ska köpa den: hur mycket ram-minne har den?

    vore också kul om dom gjorde något benchmark-test med ett program tillgängligt för alla android-telefontillverkare.

    • Vet inte om det är old news för dig nu men det sitter 512MB DDR2 RAM i den. Ca 384MB blir ledigt till operativet efter att GPU, radio och allt annat skoj har tagit sitt.

     Efter vad jag läst mig till så har LG sagt att det kommer en uppdatering till Gingerbread, dock inget fast datum. Det är lite oroande då många tillverkare dröjer (precis som du skrivit) med sina uppdateringar. Har inte hittat något om framtiden efter Gingerbread så det kan bli precis som för SE att de stannar efter en uppdatering.

     Jag sitter själv på en Nexus One och är extremt nöjd med den. Dock skulle det vara väldigt intressant att se hur Optimus 2x håller sig jämfört med N1.

    • Då detta är den enda mobilen med dubbelkärning processor på marknaden i dagsläget så skulle det vara företagssjälvmord av LG att inte uppgradera vidare, kommer säkerligen även se 3,0 till denna då det kommer aktivera hårdvaruacceleration och då kommer denna telefonen verkligen kunna glänsa.

     • Jo, fast 3.0 är avsedd för enheter med lite större skärm. Om de nu ämnar släppa en honeycomb för telefoner så är det kalas, men jag har inte läst någonstans att de har för avsikt att göra så. Det blir istället Ice Cream som är nästa som är till telefoner. Det kan dröja ett bra tag och då hinner alla andra tillverkare också ha ut sina dual core-telefoner på marknaden. Det gör att denna telefon kanske inte riktigt får glänsa så pass bra som den kan. Men jag hoppas att jag har fel och LG kör på i en rask uppdateringstakt.

  • Ja det blir en uppdatering till 2.3 eller 3.0…….batteritid det står ingestans…men jag tror att den är lika dåligt som alla android mobiler mer eller mindre,,,,,man får ladda den varje kväll.

  • Uppgraderas till 2. 3 kommer den säkert att göra. Däremot är ju 3.0 endast för tablets om jag har fattat det rätt!

  • Batteritiden som jag sett i testerna ligger likvärdigt med t ex Nexus One.
   Processorn som används är nya populära Tegra 2 från nVidia och är en DualCore på 1GHz
   Minnet som finns för tillgängligt för användaren är ca 372MB+ enligt tester av Swedroid.
   Kameran har en LED Blixt samt autofocus.

   Uppgradering till 2.3 finns nog i pipen, tror inte 3.0 blir aktuellt med tanke på att den är anpassad för Tablets.

  • 2.3 kommer till Xperia X10i 😉

 6. Skulle vara super kul att testa denna smartphone då man behöver byta ut sin ”stenålders” sony ericsson efter att man har blivit bestulen på sin tidigare toutch mobil, så håller tummarna // mobilälskare =)

 7. Hade varit så nice att äntligen få möjligheten att prova en riktigt bra mobil…en sådan som jag tyvärr inte har råd me själv :/ Hoppas man blir utvald till testpilot 🙂

 8. Vore en härlig positiv överaskning att bli en av de lyckligt lottade utvalda att prova denna skönhet. Kommer aldrig ha råd med en själv som fattig student just nu.

 9. Kände på sambons andra android, längtar verkligen efter en egen att klämma och känna på!

 10. Denna lur har det jag söker. Hade tänkt på Nokias nya men detta alternativet kanske blir bättre? Om jag får prova så kan jag ju dela med av mina erfarenheter till er andra. /J

 11. Hej! Vore skitkul att prova på denna telefon med pekskärm o intressant proccessor,har en Sony Ericsson C902 som måste bytas ut,det kommer bli mycke resande för mej så den kommer att bli rejält testad med både surf,mejl,tv,samtal,användarvänlighet i o me att ja alldrig testat en pekskärmsmobil,kontakter framför allt med med min son som ja älskar för allt i hela världen.Så här ska de verkligen testas.

 12. Att få testa denna telefon vore helt klart ljuvligt. Just nu lånar jag en telefon av min dotter, det känns inte så bra. Men just nu har jag inte råd att köpa nån ny.

 13. Jag vill testa hur snabb den i verkligheten är då det är första telefonen med Dual Core (2 kärnor). Min Galaxy S laggar en hel del, bla när den ska synka. Himla irriterande.

 14. Har aldrig haft en mobil med pekskärm..
  inte heller haft något Surfabb. har känts onödigt.
  men.. skulle man bli testpilot på en bra telefon, kan man ju Kanske ändra sig..
  har åxå Alltid haft Ericsson, sedan 1996.. kan ju vara ett skäl att byta märke med? men det får man nog aldrig veta.. köpa ett nytt märke utan att veta vad det är.. Nejtack.

 15. Om ni behöver någon som kan hårdtesta telefonen och verkligen se vad den går för, så är jag rätt person.

 16. Jag går under namnet prylnörd på mitt jobb! Men har aldrig testat en LG telefon så det vore ju på tiden!

 17. Jag kör idag en Htc Hd2 där jag kör dubbel boot . Kör både win 7 och Android . I dax läget känns Android som de bästa alt . Win känns inte riktigt färdigt . Men skulle vara fantastiskt kul att känna på en LG 2x .

 18. Hade varit kul att byta ut min samsung nu och se så har jag aldrig varken provat eller ägt en LG mobil så de hade ju varit trevligt!

 19. Har nu haft en HTC Desire i knappt ett år och den beskrevs som blixtsnabb med 1GHz Snapdragon men jag tycker att den kan vara lite i slöaste laget. Kanske krävs det en DualCore processor, blir intressant att jämföra 😉

 20. Det ska bli kul att koppla in mobilen till HDTV:n och se filmer tagna med mobilen ! ! ! – Jättehäftigt !
  Har en ganska häftig pekmobil redan idag, men att få köra en mobil med dubbelprocessor låter förlösande för alla appar…

  • Jasså, Bo Ulvesten.. så du använder dig fortfarande av 3?

 21. Idag kör jag en Iphone 4. Där jag använder den rätt så hårt. Kör remote desktop och laddar ner mycket med den och tar bilder m.m. Hade varit riktigt intressant om man hade kunnat få bli testpilot för denna mobil och se om det blir LG istället för en Iphone 5 i framtiden.

  • Wham bam thank you, ma’am, my questions are ansrweed!

 22. har funderat på att byta telefon, men det finns så många man skulle vilja ha det vore kul att få prova den här, det skulle vara en helt ny värld för mig
  kan bara hoppas att jag blir utvald den här gången
  Lena

 23. OJ OJ OJ! Tänk vilket språng, från SE 710i och till LG Optimus 2G… Blotta tanken får det att svindla för mig!

  Känner mig stenålders, kanske är det också 😉 fattig sjukpensionär som jag är…
  Det skulle verkligen vara mycket trevligt att få lära lite nytt om teknikens landvinningar igen. Att bara få testa appar så jag vet vad andra talar om…

  Mobilen jag har idag var gammal redan när jag köpte den, fick tag på det sista exemplaret som var till salu på nätet. Nu är batteriet så dåligt att jag behöver en ny mobil inom det närmaste så detta kommer som en skänk från ovan. 😀

  Dual core… har jag inte ens på min 1 år nya (gamla) laptop…
  8MP på kameran… har 4MP på min fina dyra kamera som var en riktig värsting när jag köpte den för 4-5 år sedan… Tiderna ändras och det fort… Jag behöver verkligen en uppdatering till den nya verkligheten!

  WOW! Håller tummarna för mig!

 24. Är teknikintresserad och nyfiken på hur långt man kommit med teknik och användarvänlighet från min 3 år gamla telefon. Den var bland de bättre då, men är troligen genomgående sämre på det mesta.

 25. Vill uppleva nåt mer: spel.

 26. Detta verkar vara en riktigt bra mobil och är mycket nyfiken på hur den fungerar.

 27. Funderar på att byta mobil och det skulle vara spännande att få testa den första smartphone med dual core processor.

 28. HAR TÄNKT KÖPA DEN HÄR MOBILEN MEN OSÄKER, VARIT TOPPEN ATT FÅ PROVA DEN, HAR EN GALAXY TAB NU SOM DESSVÄRRE ÄR EN BESVIKELSE, VILL INTE BEHÖVA GÅ ÖVER TILL IPHONE PGA ATT FÖRETAGEN INTE SUPPORTAR MOBILERNA.

  HOPPAS PÅ ATT LG GÖR DET 🙂 HAFT DEM INNAN OCH GÅR GÄRNA TILLBACKS.

 29. Jag är innerligt trött på alla iPhone-fanatiker så det vore kul att få testa en snabb Android som kan käppa dem på näsan!

 30. Byter mobil varje år, är sugen på en iphone. Men är van med LG och vore kul att prova den här varianten.

 31. Hoppas den har mindre buggar än iphone 4

 32. Byter ofta mobil. Viktigt för mig är att kunna ta bra bilder bland annat. Vill jättegärna testa touch! =)

 33. Det ser ju ut att vara en trevlig liten lur det här!
  Jag ställer ofta hårda krav på de produkter jag köper, både vad gäller prestanda och funktioner, så det skulle vara intressant att se var någonstans den här placerar sig.
  För närvarande befinner jag mig i Symbianland och har hittills vägrat att hoppa på ”i”-produktvågen, men Android är ett O/S som jag är riktigt nyfiken på!
  Oavsett om jag får testa den här produkten eller inte så kommer jag att läsa det mesta som skrivs om den, kanske blir den min nästa telefon?

 34. vore kul att jämföra mot iphone saknar en del på min som andra har o lg verkar ok

 35. Har länge funderat på en ny telefon då min gamla verkligen suger! ingen täckning nånstans och funkar dåligt!
  har funderat på en större pekskärms telefon som jag kan surfa på så det skulle vara kul att testa en LG =)

 36. Coool telefon eller vad man ska klassa den som.
  Kanske slår HTC Desire men bara kanske.
  Luleå Hockey till final….oxå kanske.

 37. Ser MYCKET lovande ut! Nästa gång man skall byta vill man ju ha båda bra kamera och dubbel-kärnigt 🙂

 38. Vore toppen att få testa denna, så man kan slippa den Samsung jag har nu!
  Den lever sitt eget liv och startar när som helst, har till och med gått in på Internet och ringt själv.
  Tangentbordslåset är bedrövligt.
  Så jag håller tummarna för denna.
  Lycka till, ni andra där ute.
  Ha en bra dag.

 39. Byter mobil varje år, är sugen på en iphone4 . Men Även LG ligger bra till hans provar gärna den här varianten.

 40. Ser mycket lovande ut. Behöver dock testas först.

 41. Ser väldigt bra ut. Eftersom jag är Apple och iPhone frälst skulle det vara intressant att se om den här maskinen har något att sätta emot min snart utgångna iPhone 3GS. Ser bra ut i specen men hur är den i verkligheten?

 42. Det er lige mig at teste en LG

  Hejsa på er

 43. Skulle vara intressant att se om den slår Nokia N8.

 44. Den första smartphone som fångat mitt intresse hittills! =O

 45. klar konkurrent till Iphone!!

 46. Den ser bra ut…jag har en Htc desire Hd som är en bra lur men det skulle va roligt och testa en dual core. Det skulle blir en hårt testduell:).

 47. Det verkar ju vara svårt att få en telefon som aldrig strular.
  Hoppas att denna telefon eller ”dator” slipper åka in och ut på service som många andra. Det ser ju intressant med LG,n.

 48. Har använt android sedan det kom och är oerhört nöjd, vore kul att testa Lg då jag mest använt Htc. Att kunna koppla till tv via DLNA vore kul att pröva.

 49. Gör DualCore någon större skillnad för responstiden?
  Är pekskärmen bättre än HTC Desire eller Iphones?
  Snygg telefon men kan den konkurrera med dom andra smartphones som finns?

  hade vart sjukt roligt att testa!

 50. Denna vore riktigt trevlig att testa, skulle verkligen vilja se om den kan slå iphone 4 på fingrarna (borde inte vara omöjligt)

 51. Verkar va en riktigt kul telefon, dock tycker jag L-G har varit lite snåla i specifikationen på telefonen, kanske påverkar köp hos många.. men annars får man göra som jag och ta reda på det på andra sätt.. Hoppas verkligen telefonen lever upp till mina förväntningar och kan sätta konkurrenterna på plats

 52. wow vilken telefon! har varit på jakt efter en bra mobil ett tag nu! hade varit kul att testa denna =)

 53. Jag skulle jättegärna vilja testa denna mobilen! Har haft LG tidigare (enklare modell) och var väldigt nöjd med den. I höst är det dags för mig att titta på en ny mobil, och då blir det en telefon liknande denna.

 54. Alltid roligt med nya gadgets. Bytte till Android för ett tag sedan för att Symbian känndes på väg ut. Är ännu i AHAstadiet och Samsung och LG är nya spelare för mig som mobil. Har avverkat Siemens ,Nokia, SonyEricsson m.fl. Är dock tveksam till Appleprylar och trots att jag provat andras Iphone och Ipad tycker jag likadant.

 55. Hade varit grymt om man hade fått prova på denna mobile.
  Älskar LG’s produkter..
  Hoppas denna e lika bra som deras mycket andra saker 🙂
  Väntar med spänning och pirr i magen.

 56. Hej. Jag skulle verkligen behöva testa denna, då jag behöver en android som hjälpmedel i min vardag – jag är handikappad och har extremt dåligt minne. Jag skulle använda den många timmar om dagen, som kalender, anteckningsbok, röstmemon, larm som påminnelse om medicinintag….. ja listan kan göras lång. Vore mycket intressant att få testa om denna telefonen klarar av att möta upp mina krav!!

  • Den klarart! Har du MS? Det har jag och använder min android till allt det där du skriver och mer därtill 🙂

 57. Wow den här luren vill jag testa…

 58. Wow, den här luren vill jag testa…oxh se om den är bättre än min Nokia X6

 59. Hoppas få testa

 60. Hmmmmm… Nu så, nu börjar det likna nåt! Jae, den här kan bli synnerligen intressant att spana in närmare – äntligen en telefon som tilltalar mig både designmässigt och (förhoppningsvis!!!) systemmässigt… Jaaaae, vill gärna testa, tack! Mycket gärna!

  • – Helt fantastiskt!

 61. omg vilken snygg t-fon
  Måste ha den ge mig den.

 62. spännande

 63. Verkar grymt med dual core, är lite trött på en seg htc!

 64. Det är dags för någon som är äldre men delvis insatt i vad som en ”telefon” kan prestera och ”utnyttjas för” eftersom vi kan ha nytta av andra finesser som inte bara utnyttjas för nöje. Det kan ju hända att den kan rekommenderas vidare!!

 65. Jag är en mobil- och datanerd av stora mött, som inte har ekonomi att underhålla mitt intresse. Min HTC Desire suckar och bråkar om att internminnet sinar, men jag har iunte råd att uppgradera, så detta viore perfekt. Hade problem att komma igenom ansökningsformuläret – eftersom jag gör ALLT på min mobil, kollar playkanalerna, lyssnar på musik och radio, surfar, bloggar fotar…….. Använder den mer som dator än som telefon, eftersom jag inte alls gillar att snacka i telefon. Såp jag hoppas att jag får testa LG Optimus, jag lovar att snacka både i blogg, på FB och twitter om den, har bloggat (eller nät-dagbokat, som det hette förr) sedan 1997…

 66. Klart man vill vara med och utvärdera en super Android

 67. testar gärna 🙂

 68. Vilket tillfälle för mig, jag är precis på väg att byta telefon och har sådan beslutsångest. Att då få testa denna mobil en månad skulle hjälpa mig otroligt mycket.

 69. har kört iphone i mer än ett år nu och börjar tröttna grymt mycket
  seg som inget annat och har aldrig kört Android eller Windows mobile och känner att det är dags nu

 70. Så sugen på att testa denna. Spännande med lite mer kräm i en mobil.

 71. Min telefon börjar bli en riktig antikvitet. Hade varit grymt att få byta upp sig till 2011. Börjar bli pinsamt att visa luren bland folk nu. 😉

 72. Undra om den är nåt att ha? Skulle lätt kunna testa den och se om den är nåt att ha. Har android nu och är jätte nöjd.

 73. Jag jobbar som Search And Rescue-instruktör och är ute året runt i alla väder. Har provat en uppsjö av olika tillverkares ”ute-telefoner”, men ingen står pall någon lägre tid. Nu sägs det att det finns nägra hållbara telefoner, men de har ju teknik från stenåldern.
  En mobil som kan användas BÅDE ute och som en ”vanlig” smartphone skulle var fantastiskt.
  Det jag tycker är intressant är att man kan använda mobilen vid föreläsningar och på sätt slipper dator!
  Är LG en ”vanlig och ömtålig” mobil så vill jag inte prova. Tror LG att den skulle klara ett tuffare liv i en benficka så skulle det vara kul att prova.

 74. Hoppas att få testa denna, ska inom de närmaste månaderna byta ifrån en gammal Ericsson som varken är android eller man kan surfa med. Å just LG har jag funderat lite på.

 75. Är helt såld vad det gäller android lurar. Är LG luren verkligen så mycket bättre än en galaxy? Har varit kul att testa.

 76. Sitter för tillfället på en SGS sedan i slutet av juli och har planer på att införskaffa en ny här nu!
  För tillfället tvekar jag bara på om jag ska köpa Optimus 2X eller om man man håller i pengarna och köper en SGS2 när den kommer! Det kanske blir så att man köper båda till och med.
  Anledningen till att jag tycker att Optimus 2X är intressant är för att det är den första smartphonen med en tvåkärnig processor och för att jag i allmänhet föredrar Android över andra operativsystem i smartphones.
  Farsan gick för ett tag sedan över till en IP4 från en SE X10 Mini, då han fick den som jobbtelefon och visst den är bra, men det finns mycket som gör att den går bort ur min synpunkt.

  Om jag blir en av de som får lov att testa Optimus 2X, så kommer det att bli en riktigt grundlig jämförelse mellan den, min nuvarande SGS farsans IP4 och numera syrrans X10 Mini.

  • EDIT:
   Glömde att nämna att det ska bli riktigt intressant att se hur den klarar sig med batteritid i och med processorn.


   • ”http://www.mobil.se/tester/lg-optimus-2x-fullstandiga-testet-1.388805.html#”

    står det

    ”Optimus 2x har också bättre batteritid än vi är vana vid. ”

    så den kanske är bättre än flera andra smartphones..

 77. Nyfiken på pekmobil. Jag är intresserad av en bra kameramobil eftersom många är undermåliga idag. 8mp låter mycket lovande:-)

 78. Har haft mobiltelefon sedan 1983 i olika former och ser fram emot att få testa LG:s nya med dualcore processor. Använder telefonen väldigt mycket i mina externa uppdrag eftersom internet är superviktigt i dessa uppdrag. Har i många år använt LG:s andra produkter framför allt inom data eftersom jag håller på med det också. Har nyligen testat olika surfplattor med både Win7 och Androidsystem.

 79. Har en HTC Hero för tillfället men den börjar bli seg och får inte de senaste uppdateringarna. Jag tycker att LG Optimus 2 verkar grym! Android är perfekt inte minst om man vill kunna synka kontakter och kalender, vilket jag gör. Perfekt för mig som inte lyckas fixa en helt vanlig kalender 🙂

  mvh/Daniel

 80. Har en iPhone 4 sen i somras. Var i valet och kvalet om det skulle bli en iphone eller android. Skulle vara kul att testa min 4a mot LGs, se vilken man gillar bäst. Hur de presterar.. iPhonen är ju nästan ett år nu. Är ett riktigt mobilfreak som kan bli mer eller mindra BESATT av tanken på en ny mobil. Denna skulle vara grymt nice! 🙂

 81. vill jämföra min HTC Desire emot denna kan va bättre kamra mm men man vet ju inte för än man testat

 82. Det skulle vara jättekul att få testa LG:s telefon, har aldrig haft en LG så det vore intressant att få se hur den fungerar… 🙂

 83. Hade varit nice att testa! *Hoppas * 🙂

 84. är lite trött på iphone och dess dåliga batteritid – skulle verkligen uppskatta samt använda flitigt som testare. Verkar dessutom vara en riktigt spännande telefon-

 85. I lika to win and be able to surf on may way, everywhere.

 86. jag har en xperia x10 mini nu, skulle vara skoj att testa en lite större mobil och se om den storleken passar mig bättre? har ju läst en hel del bra saker om den men man undrar när 2.3 eller högre kommer

 87. Skulle vara kul o prova något nytt, har alltid kört Nokia´s telefoner nu senast har jag en xpress music 5800 men är inte alls nöjd med den.

 88. Det här skulle verkligen sitta perfekt efter att ha blivit riktigt dåligt behandlat av Sony Ericsson när min mobil knasa till och blev tvungen att reklamera den, efter språng från butik till butik och rätt många samtal lyckades jag lämna tillbaka den, och det var allt jag kommer att ha att göra med Sony Ericsson i framtiden! LG show me your powers! 😉

 89. Skulle vara kul att prova en riktig lur för en gångs skull!!!

 90. A device like this will truly be the ”all you need” device. It does a lot of things, and hopefully it does it well. RIP Apple 😉

 91. Min mobil har hackat sig så mycket på sistonde och jag har funderat på att skaffa en ny, garanterat touch, men vilken vet jag inte. Måste alla fall kunna blogga från mobilen och det har jag inte möjlighet med min nuvarande sony ericsson C901. Får jag lov och testa denna snygga LG kommer jag ej tacka nej! Och det lär ju bli massor med grymma blogg bilder och blogg updates det kan jag lova!

 92. Hade självklart varit super att bli testpilot till den! Har alltid velat ha en smartphone/android så att jag lättare skulle kunna ha tillgång till att blogga/uppdatera sig lätt genom mobilen eftersom jag aldrig har haft en sådan mobiltelefon.

 93. Det vore intressant att testa denna eftersom jag testat (och bloggat om) en billig Android (Huawei U8500) som alternativ till iPhone för oss som vill använda kontantkort och mest har intresse av basfunktioner. Sånt som Facebook, Twitter och några väl valda appar.

  Att testa en fullmatad Android med stor skärm kompletterar säkert mina tidigare intryck. Bara att ta steget från laggande och buggigt Android 2.1 till 2.2 på min Huawei förbättrade intrycket av Android rejält från mina första intryck.

  Mitt tidigare test av LG NAS drar hyfsat många läsare fortfarande och LG har överlag intressanta produkter.

 94. Wow! This sounds like a true smart phone with a Dual core/HD/ among other great functions and goodies to try! Considering the ancient and failing screen on the brick I use for a phone at the moment, I can only hope to be one of the chosen lucky five! As i can’t wait to try this marvel of technology!

 95. Hej!

  Den vill jag verkligen prova…..hoppas hoppas….

 96. Jag provar gärna denna. Vore kul att recensera och se vad jag tycker om denna. Jag har ingen erfarenhet av LG som mobiltillverkare.

 97. Dax för en android värld även för mig snart och jag ser detta som ett bra tillfälle att bli -ett med framtiden : )

 98. Känns som ett måste! Helt klart något kul att testa.

 99. Shit va glad jag skulle bli om jag blev utvad som testpilot för telefonen.Min nuvarande sjunger verkligen på sista versen då den börjat ha ett eget liv tex helt plötsligt bryta samtal och allt på höger sida på skärmen går inte att trycka på. Hoppas hoppas hoppas jag blir utvald

 100. Wow, en mobil av denna typ skulle jag mer än gärna prova på, får hålla tummarna och hoppas jag får turen…

 101. Jag är i dagsläget en väldigt övertygad iphone-användare och det är tveksamt om min nästa telefon skulle bli nåt annat än iphone 5, men det vore intressant att testa något av det bästa android-stallet kan erbjuda.

 102. Min stackars HTC Magic har börjat blir rejält kantstött och det finns ett antal funktioner som jag saknar extremt mycket med den…en av de mest grundläggande är ett 3,5 mm uttag för hörlurar/headset.
  Med de oöverträffliga prestandaspecifikationerna Optimus 2X stoltserar med är jag särskilt intresserad av att testa och utforska multimedia möjligheterna med telefonen.
  Hade helt enkelt varit super kul att få testa LG:s nya flaggskepp.

 103. Har klämt och känt på många smartphones men aldrig kommit till skott. Har fortfarande ”gamla” sorten (endast ringa och SMS/MMS). Skulle vara en lyft att få testa denna nalle.

 104. Telefonerna blir bara bättre och bättre,det ska bli kul att prova om jag blir uttagen, för LG gör bra produkter har jag hört, testar en hel del telefoner på jobbet som jag har , de flesta tror jag sms,ar , jag tycker om att prata och surfa,jag vill att telefonen ska vara användarvänlig för att det ska vara roligt och lätt att göra allt med telefonen som att ta ett kort spela in en film som man lätt kan visa på tv-skärmen.
  Mvh från Peter
  vi hörs

 105. vore kul att prova något nytt, tänkte köpa ny men svårt att välja en, vore bra och prova en mobil före, har haft en lg förut som funka bra.

 106. Har tänkt byta ut min HTC Desire och i dagsläget är det just LG Optimus 2x som är intressantast som alternativ tack vare den tekniska prestanda den har på pappret. Hade varit intressant att få testat den för att se hur väl den funkar i praktiken.

 107. Söker redan efter uppföljare till min nuvarande sony x10 skulle va kul att se om LG lyckats få till en bra android mobil.

 108. Vill gärna vara med och testa LG´s nya modell min gamla mobil har gått söner och jag vill ha en modernn sak så att jag kan hänga med i utvecklingen – håller tummarna

 109. jag funderar på en ny telefon och vill ha en där jag kan hänga med i utvecklingen det här skulle bli en utmaning för mig, håller tummarna

 110. Min gamla mobil börjar ge upp, vore rena drömmen att få chansen att prova en ny och modern mobil.

 111. det skulle vara suprt och få prova pekskärm det har jag inte prova enn.
  ernst

 112. min gamla telefon börjar snart set sina besta dagar

 113. Skulle vara skoj att få testa en ny lur…

 114. Använder min telefon i alla situationer, den är en del av min vardag, så jag kommer kunna jämföra med tidigare telefoner och se för och nackdelar…

 115. Vore helt kanon att få testa en fräck ny telefon

 116. Det verkar vara en kanon mobil , skulle gärna testa den!!

 117. jag har en iphone 3GS och samsung galaxy s .jag vill testa lg optimus 2x. har inte provat lg förut.

 118. Oooh jag vill testa nya LG Optimus 2x !! Älskar nya telefoner, och att upptäcka vad de finns för funktioner på dom och hur dom fungerar.
  De skulle även vara kul att testa hur den är att mobilblogga med.

 119. Lite komiskt att i frågan om vad man använder telefonen till mest finns inte svarsalternativet ”att ringa med”…

  • Håller med, det är väl ändå det primära med en telefon eller…..?

 120. Om jag skulle ha turen att bli testpilot till LG Optimus,
  så ska jag ge er alla en varsin puss.
  Jag hoppas bara att jag hinner med i svängarna utan att gå en kurs,
  för ryktet säger att den är betydligt snabbare än en toilet flush.

 121. Dottern precis köpt så jag kan ju inte vara sämre =). Använder en gammal Samsung idag, vill också kunna hänga med i snacket bland alla appar odyl.

 122. Med min gamla Sony Ericsson K810 kan jag varken surfa eller komma in på vårt hemmanät (WLAN). Trots att jag inte längre är någon ungdom, längtar jag efter en snabb och säker mobiltelefon – en som är helt up-to-date! Inte minst för att jag vill kunna utmana sönerna som båda har iPhone 4.
  Sätter nu mitt hopp till att den här telefonen från LG ska kunna ge mig de möjligheter som jag drömmer om.

 123. Jag har en HTC Tattoo som precis börjat krångla med pekskärmen.
  Är helt klart android förespråkare. Vore spännande att se vad LG har att erbjuda. Har inga erfarenheter av deras mobiler. Hoppas man får möjligheten.

 124. Denna mobil ser ut/verkar kunna vara riktigt rolig!
  Den ser betydligt mer intressant ut än iPhone 😛
  Tidigare hade jag en Sony Ericsson Vivaz, men den la av efter 11 månader så nu har jag fått låna en Sony Ericsson W995. Man saknar touch-displayen.. 🙁
  Jag har aldrig något flyt när det gäller att testa/vinna saker, så man kan ju alltid hoppas att turen vänder nu 😉

  • Är grymt sugen på den här luren. Hade tänkt uppgradera till en iPhone 4, men androiod har alltid lockat =) Att den dessutom har HDMI-port och annat godis gör ju inte saken sämre. Skulle vilja se hur skillnaden i användarvänligheten jämtemot iPhone är, och gärna skriva om just detta i ett test! Är ganska trött på min 3GS nu, och skulle behöva prova på android 🙂

 125. Väntar hellre på 3D versionen, för den har DUAL channel memory, snabbare än denna modell och snabbast av alla smartphones enligt alla tester.

 126. Skulle sitta fint att få testa denna!
  Skulle va en fin present nu när man just fyllt år och så! 🙂

 127. Två plus två blir inte alltid fyra utan kan vara ett test för att kunna vara ett mer effektivt sätt att bli fem. Det är som med nya smartphones att de kan verka på olika plan som inta alla ser därför kan det vara bra att någon som en själv kan förklara och beskriva de saker som är värdefulla för andra. Blir intressant att vara den förste som använder LG Optimus 2X.

 128. Verkar vara en riktigt klockren telefon till mitt jobb då jag sitter i en helpdesk och ska testköra projektorer med hdmi kabel varje dag. Har ingen telefon eller dator i dagsläget med denna funktion och det skulle hjälpa mig oerhört i jobbet med denna telefon.

 129. Hade varit otroligt kul att testa mobilen. Ganska trött på min Samsung!

 130. Ser verkligen fram emot attfå vara en av de som får möjligheten att testa nya LG2X. Har massor med erfarenheter jag kan dela med mig hoppas jag blir utvald! Tack på förhand.

 131. Ser verkligen fram emot attfå vara en av de som får möjligheten att testa nya LG Opitus 2X. Har massor med erfarenheter jag kan dela med mig hoppas jag blir utvald! Tack på förhand.

 132. Skulle vara super att få testa en optimus 2x! Jag har varit sugen på en ska gudarna veta. Behöver uppkoppling dagligen och nu har jag inte tillgång till dator dagtid längre. Skulle också vara kul att ge alla iPhoneofiler i min omgivning något att sukta efter!! 😀

 133. Klart jag vill vara testpilot för denna!!!
  Har en stenålders lur….

 134. Vore jättekul att testa o använda en sån mobil, helt klart mer funktioner än min samsung B2100 (vattentät men utan funktioner jämförelsevis). Nästan värt att skaffa blogg bara man får testa 🙂

 135. det skulle vara häftigt att testa en av dom nyaste modellerna för att jämföra

 136. En mycket spännande mobil som jag tror kan slå hårt. Vore så spännande att testa eftersom jag är oerhört kritisk och ifrågasättande när jag letar nya prylar själv. /Mark

 137. Skulle så gärna vilja prova något modernt för en gång skull. 🙂
  Jag har ju bara en mobil som saknar andra finesser än att ringa och svara med.

 138. Alltid intresserad av ny teknik som man utbildar sig inom programmering av appar och hur det utför i praktiken.

  Därför är det alltid intressant och se hur en sådan stark processor i ett sådant litet format reagerar på appar och multimedia.

  Hoppas verkligen man får chansen.

  /Mobilnörden n’1

 139. Intressant nykomling,
  Är processorn så snabb som det sägs? Hur syns/fungerar skärmen i solljus? Batteritid? Hur fungerar Hdmi-anslutningen? Hur lång tid tar det att starta telefonen? Detta är några saker jag söker svar på. /Johan

 140. Den här vill jag ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! känns ju som en toppentelefon! Inte för att jag är missnöjd med min nokia n97 mini men jag är ju tokig i nya leksaker och tror denna kan vara något för mig

 141. Har för tillfället en ”vanlig” mobiltelefon. Om jag skulle få bli testpilot för en smartphone så skulle mina åsikter vara helt ofärgad av hur andra smartphones fungerar. Jag skulle ge opartiska och neutrala ideer på eventuella förbättringar eftersom denna smartphone skulle vara den första och enda jag provar. Vore jätte roligt att få lära mig hur en smartphone fungerar och få veta vad som är så speciellt med dessa telefonen som alla pratar om. =)

 142. jag hoppas verkligen att jag blir en av de 5 som får bli testpilot för Lg optimus 2x jag har redan skrivit i min blogg på nattstad att jag hoppas hoppas att jag får chansen =) jag har börjat spara av min magra sjukpension så att jag så småmingom kan köpa den det är en dröm för mig

Trackbacks/Pingbacks

 1. Man kan ju alltid drömma… « Studentens bästa vän - [...] http://smartsontestpilot.se/lg-optimus2x/bli-testpilot/ GillaBli först att gilla denna post. [...]
 2. Testpilot | Coco - [...] som har erfarenhet av att vara det, har anmält mig till detta http://smartsontestpilot.se/lg-optimus2x/bli-testpilot/ och hoppas naturligtvis att få komma…
 3. För omväxlings skull… « Truthandfiction - [...] jag försöka utforska min pryliga sida genom att testa teknik på mitt lite säregna [...]
 4. Pryltest – en from förhoppning om att få hålla i en LG Optimus 2X | Farsan mitt i livet - [...] söker de testpiloter för att testa och skriva om Androidmobilen ”LG Optimus 2X”. (Är du intresserad av att testa…
 5. LG Optimus 2X « Mamma till Tove - [...] har ansökt om chansen att få testa på LG´s nya mobil: LG Optimus 2X. Jag är väldigt intresserad av teknik,…
 6. Bli testpilot eller vinn en LG Optimus 2X - [...] Smartson Testpilot har de nu en utlottning där fem lyckliga mobilfans får chansen att testa en LG Optimus 2X.…
 7. LG Optimus 2X! | clipperzon - [...] http://smartsontestpilot.se/lg-optimus2x/bli-testpilot/ [...]
 8. mixbox.se » LG Optimus 2X - [...] Läs mer: http://smartsontestpilot.se/lg-optimus2x/bli-testpilot/ [...]
 9. Smartson Testpilot! - [...] in här för att bli testpilot du också! Arkiverat under Smartson Testpilot |…
 10. Nu lurar nya lurar - [...] kan vara allt från färdigmat till teknikprylar. Jag är mest intresserad av det senare, och just idag dök chansen…
 11. Jag vill testa en ny telefon! « Jodå, det händer att jag uppdaterar här! - [...] 2X och det vore ju suveränt om man blev utvald till det! Det är Smartson som söker testpiloter LÄNK…
 12. LG Optimus 2X som testperson! « Ett stycke TV-spel tack! - [...] Hur som helst så har vi alla chansen att bli testperson för just denna telefonen, och detta genom att…
 13. Frälsaren för en tekniknörd? » The Brink of Jane - [...] den anledningen tände jag direkt när jag såg möjligheten att testa LG’s nya heta Android-telefon, Optimus 2X, vilken jag…
 14. Över Ribban, 15 km | Vägen till en svensk klassiker - [...] att Smartson sökte testpiloter för LG:s nya LG Optimus 2X vilket passar mig utmärkt med tanke på att jag…
 15. F®03D3NT » Dax för ny mobil… - [...] Nu har jag anmält mitt intresse för att få testa en sådan hos Smartson. Det kan du också göra…
 16. Att testa en telefon - [...] är en av alla dessa som tror sig kunna få turen att vinna ett testexemplar av LG’s nya värsting-lur,…
 17. Heaven on earth » Testa dubbelkärnigt?! - [...] Anmäl ditt intresse du med! [...]
 18. Få chansen att testa LG Optimus 2X! | fullframe photography - [...] Ansök här! [...]
 19. Prylsnack.. « doofie - [...] sugen på att testa en android.. Plus att jag är mycket för att byta telefon titt som tätt..…
 20. Vill du testa LG Optimus 2X? | smartmobile.nu - blogg om mobiltelefoni - [...] Anmäl dig som testpilot [...]
 21. LG Optimus 2X - Sussis blogg - [...] nu anmält mig för att försöka bli testpilot hos Smartson på en ny mobiltelefon från [...]
 22. Carries egen » Blog Archive » Herre min skapare vad jag är dålig på detta…… - [...] Här en liten reklamlänk som jag tycker är bra:http://smartsontestpilot.se/lg-optimus2x/bli-testpilot/ [...]
 23. Pi´s blogg » LG Optimus 2X - [...] testare söker Smartson varav 2 bloggare. *tam tam tam* Du kan oxå bli testpilot om du vill, kolla HÄR…
 24. Tänk om… « OM RUSSIN OCH ANDRA VIKTIGA SAKER - [...] förutom kameran jag lagt undan till ett tag, också genom smartson kunde få testa [...]
 25. Provsmaka Omega 3 | Budgetprinsessan - [...] Smartson LG Optimus 2X [...]
 26. » LG Optimus 2x – värt besväret? - [...] inte helt fel, så jag böjer mig för stormakterna (och mår lite dåligt) och ger er här länken samt…
 27. LG Optimus 2X « Dzugateknik - [...] Läs mer om möjligheten att bli testpilot här [...]
 28. Dags att tipsa om något jag inte alls vill tipsa om egentligen: Lust att testköra och sen behålla en LG Optimus 2X? | bitcomplex.se - [...] Smartson söker testpiloter till fem stycken LG Optimus 2X något jag vet att i alla fall jag inte hade…
 29. Pirat-Jonas » Blog Archive » Testpilot LG Optimus 2X - [...] ansökte igår till att vara en av fem utvalda testpiloter att få testa och utvärdera LG Optimus 2X hos…
 30. Test av LG Optimus 2X. | Marpan's Blogg - [...] du ha chans att få testa den här nya mobilen, gå in på http://smartsontestpilot.se/lg-optimus2x/bli-testpilot/ och anmäl dig senast 27…
 31. ansök om att bli testpilot till nya LG Optimus 2X | hardlife - - [...] Ansök via denna länk: http://smartsontestpilot.se/lg-optimus2x/bli-testpilot/ [...]
 32. Slottners » Arkiv » LG Optimus 2X, wow, en sån telefon! - [...] http://smartsontestpilot.se/lg-optimus2x/bli-testpilot/ insertAd(false); swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/vRcNvpPvNK4&rel=0&fs=1&showsearch=0&showinfo=0", "vvq-1494-youtube-1", "425", "344", "9", vvqexpressinstall, vvqflashvars, vvqparams, vvqattributes); Postat i…
 33. Want to test the latest and greatest in mobile communication? | Survival Tactics - [...] Smartson LG Optimus 2X Testpilot! (Oh and you want to know the best part? you get to KEEP the…
 34. Testpilot av LG Optimus 2X? | Emil Nauska - [...] Just nu har Smartson en kampanj där man kan bli testpilot av LG Optimus 2X, vilket jag hoppas att…
 35. Smartson testpilot – LG Optimus 2x | Spicyewa- min vardag - [...] Smartson söker 5 st testpiloter som får prova LG Optimus 2x. Du kan oxå ansöka HÄR. [...]
 36. Take it or leave it » LG Optimus 2X - [...] http://smartsontestpilot.se/lg-optimus2x/bli-testpilot/ [...]
 37. erbjudande « Hur man gör en höna av en fjäder! - [...] Jag har fått ett erbjudande om att eventuellt få testa en ny mobil från LG. Jag som är en…
 38. Smartson testpanel! | mr petersson´s Blog - [...] http://smartsontestpilot.se/lg-optimus2x/bli-testpilot/ [...]
 39. LG Optimus 2X « Muffins till Middag - [...] http://smartsontestpilot.se/lg-optimus2x/bli-testpilot/ GillaBli först att gilla denna post. [...]
 40. Testa LG Optimus 2X « tekbloggen - [...] http://smartsontestpilot.se/lg-optimus2x/bli-testpilot/ [...]
 41. Fräna prylar « Berg-säkert - [...] Om ni själv vill anmäla er som testpiloter så kan ni göra det genom att följa denna länken  http://smartsontestpilot.se/lg-optimus2x/bli-testpilot/…
 42. Smartson testpilot – LG Optimus 2X | "Frun" i Metbäcken - [...] ansökt om att få bli testpilot på den nya mobilen LG Optimus 2X, och hoppas att de ska välja…
 43. eddiex.se » Blog Archive » Objective-C – my new best friend? - [...] this week I also received an email from Smartson.se (Check it out), who announced that they needed testers for…
 44. Smartson testpilot LG Optimus 2X? « Århammar - [...] Prova lyckan du med här [...]
 45. Testpilot « christinalindholm.se - [...] du klickar här så kan du också anmäla dig till att försöka bli [...]
 46. LG Optimus 2X - [...] Jag har anmält mej som testpilot på Smartson http://smartsontestpilot.se/lg-optimus2x/bli-testpilot/ [...]
 47. Anonym - [...] [...]
 48. Miss Green | Jag behöver en ny mobiltelefon - [...] nu har jag ansökt om att bli testpilot hos [Smartson] för LG:s nya [Optimus 2X]. Snygg android som har…
 49. Helena Rydberg » OmG AndrOiD! - [...] http://smartsontestpilot.se/lg-optimus2x/bli-testpilot/ [...]
 50. Testpiloternas blogg | Smartson Testpilot LG Optimus 2X - Testpiloternas blogg | Smartson Testpilot LG Optimus 2X... [...]Testpiloternas blogg. Fem Testpiloter testar LG ... eller inte så kommer…