Smartson Testpilot Life

Lindahls ryska yoghurt

Av agnetalind@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2011-06-22

Så himla god och krämig. Perfekt både till frukost med bär, till gulaschsoppa till desserter. Mycket nöjd med produkten. :)

Läs inlägget

Sådär

Av krister@ownit.nu i Testpiloternas blogg

2011-06-02

Mina förväntningar på produkten var att jag skulle få en hel del extra energi under träningen & efter träningen. Sportdryck för oerfarna eller nybörjare tänkte jag när jag läste instruktionen hur blandningen skulle gå till. Bara för testet skull följde jag instruktionen första gången. Sen gjorde jag som jag brukar göra. Fick känslan av illamående efter träningen. Jag har testat många olika sportdrycker tidigare och det har aldrig hänt tidigare. Visst får man extra energi men den är inte bättre än någon annan billigare sportdryck så betyget blir godkänt men inte mer.

Läs inlägget

Vitargo

Av johanna.kantola@gmail.com i Testpiloternas blogg

2011-05-03

**1. ** Förväntningar - Jag tränar rätt mycket och var väldigt förväntansfull och intresserad av hur produkten skulle fungera **2. ** Första intrycket - Jag gick till närmaste LIFE-butik och hämtade ut produkterna. Det ALLRA första intrycket var:“oj, var påsarna så små”. Senare klämde jag lite på dem och var ivrig över att få testa dem. **3. ** Under testets gång - Testade för första gången en påse efter ett längre konditionspass.

Läs inlägget

No Content Found

Av joakim@fnulhatt.com i Diverse

2011-04-09

Hade tyvärr inte någon möjlighet att testa. Butiken jag vände mig till i Göteborg hade inte produkten inne. Och då tappade jag intresset…

Läs inlägget

Test av Sportdryck Vitargo

Av jenny_lindberg@hotmail.com i 1. Förväntningar

2011-04-08

Mina förväntningar på produkten var att den skulle ge lite extra energi under träningen. Blev lite förvånad över den något långa beskrivningen hur man skulle blanda ut pulvret. Första gången följde jag instruktionerna men de andra gångerna hällde jag i pulvret i flaskan, fyllde på med vatten och skakade ordentligt några sekunder. Det bildades tryck i flaskan så när man öppnade flaskan pressades en del av drycken ut. Lukten var ganska kraftig och smaken rätt påträngande.

Läs inlägget

Prestandatest och sammanfattning

Av hunemark@gmail.com i 3. Under testets gång

2011-04-01

Life sportdryck är alltså testat, efter ett aningens negativt första intryck. Upplägget blev lite justerat, så testandet blev under aningen andra former än planerat. Efter en missad frukost hoppades jag en påse kunde rädda mitt kettlebellspass som skulle följas av ytterligare en påse och en timme clubbells. Styrka på fastande mage är vanligtvis förkastligt, men för testandets skull så :) Ordentlig gasutveckling vid blandningen även denna gång, men förvånansvärt nog tyckte jag idag inte att den var för söt.

Läs inlägget

Min utvärdering

Av claes@claeswikdahl.com i 4. Slutomdöme

2011-04-01

Tränar inför Stockholm Marathon men har varit mycket sjuk under mars månad. Ett medelintensivt långpass på 26 km hann jag med förra helgen trots allt. Brukar blanda lite vatten, honung och salt som sportdryck, men den här gången åkte naturligtvis Life’s dricka med. Blandningen tycker jag var lite väl krånglig då man ska fylla på vätska i omgångar och skaka i upp till två minuter. Dessutom blev det övertryck i flaskan och ett visst kladd när det pös ut… Smaken föll i min.

Läs inlägget

Första turen

Av ann_fahlander@yahoo.com i 2. Första intrycket

2011-04-01

Snygg och fin förpackning. Nu var det dags! Första långturen där sportdrycken fick följa med. Allt gick bra och drycken försvann ner i halsen utan problem. Vet inte om det var på grund av vetskapen om att det inte bara var vatten med på turen eller om det var drycken i sig som gjorde att passet gick lättare än förväntat. Hur som helst, nästa gång jag ska ut följer drycken med!

Läs inlägget

sportdryck..

Av christer@obert.se i 1. Förväntningar

2011-03-30

.. i form av enbart kolhydrater är nog inget för mig. Jag kör oftast med proteindryck efter styrkepass på gymmet, men nu testade jag den här sportdrycken under en tennistimme. Började med att jag skulle blanda drycken innan, och under skakningen så blev det sådant övertryck i flaskan att locket hoppade av.. blev att torka upp innan jag klev ut på tennisbanan. När jag väl smakade på drycken tyckte jag den smakade helt okej först, men sedan kommer känslan av att jag druckit socker och det känns på tok för sött.

Läs inlägget

Slutomdöme

Av sandra@telerymd.com i 2. Första intrycket

2011-03-30

Mitt slutliga betyg blir, tyvärr inte riktigt rättvist. Pga långvarig förkylning följt av magsjuka har jag inte kunnat träna lika hårt som vanligt, utan har bara kört lite yoga och pilates för att hålla igång kroppen någorlunda. När man, som jag, arbetar i butik kan det vara svårt att ta sig till andra butiker med “vanliga” öppettider. Man börjar oftast jobba före butikernas öppnande, och slutar när de redan stängt. Då närmaste Life-butik ligger för lång bort för att jag ska hinna dit på min lunchrast så dröjde det över en vecka innan jag tog mig dit.

Läs inlägget