Första intrycket

Av m_iio@spray.se | 2011-03-29

Eftersom jag blivit dunderförkyld lagom till jag skulle prova Vitargo så får jag utvärdera påsens utseende, hur den var att blanda och smaken.

Lätt och smidig att ha med sig. Tar liten plats. Nackdel att den måste blandas innan man ska inta drycken. Lätt att öppna och att hälla i pulvret, även i en flaska med liten öppning. Dock var det svårare att få i vattnet (utan tratt). Hade varit bra om man kunde blanda i allt vattnet på en gång, istället för att först tillsätta 3 dl och sedan 2 dl.  Utseendet: lite rörigt att läsa texten på framsidan då texten är utspridd och det även står på finska. Farmaceut som jag är, så saknar jag hur lång hållbarheten är efter tillredning.

Smaken var hallon, vilket jag tycker är helt ok! Inga konstiga bismaker som det ibland kan finnas.

Har bara hört gott om Vitargo innan jag testade!