Slutomdöme

Av sandra@telerymd.com | 2011-03-30

Mitt slutliga betyg blir, tyvärr inte riktigt rättvist. Pga långvarig förkylning följt av magsjuka har jag inte kunnat träna lika hårt som vanligt, utan har bara kört lite yoga och pilates för att hålla igång kroppen någorlunda.

När man, som jag, arbetar i butik kan det vara svårt att ta sig till andra butiker med “vanliga” öppettider. Man börjar oftast jobba före butikernas öppnande, och slutar när de redan stängt. Då närmaste Life-butik ligger för lång bort för att jag ska hinna dit på min lunchrast så dröjde det över en vecka innan jag tog mig dit.

Väl där, så blev jag ganska förvånad när säljaren knappt visste vad det var jag skulle ha för något, och inte hade en aning om hur h*n skulle hantera värdekupongen. Efter tre (!!) telefonsamtal till olika kollegor gick jag till slut ut från butiken med påsarna i väskan.

Mitt första, spontana, intryck av förpackningen var att det måste vara krångligt att få i pulvret i en flaska utan att drälla. Det visade sig att det som tur var inte stämde. Däremot uppstod ett annat bekymmer; ska man blanda sportdrycken “på plats” så måste man ha två flaskor vatten med sig, en som rymmer 2 dl och en som rymmer 3 dl. Onödigt krångligt!!

Smaken på drycken är artificiell och sliskig. Blä!

Huruvida den har någon egentlig effekt eller inte kan jag, som redovisat ovan, tyvärr inte uttala mig om. Men den krångliga tillblandningen, smaken, och framförallt det höga priset, gör att jag inte skulle köpa den, även om effekten var tydlig.