sportdryck..

Av christer@obert.se | 2011-03-30

.. i form av enbart kolhydrater är nog inget för mig.

Jag kör oftast med proteindryck efter styrkepass på gymmet, men nu testade jag den här sportdrycken under en tennistimme.

Började med att jag skulle blanda drycken innan, och under skakningen så blev det sådant övertryck i flaskan att locket hoppade av.. blev att torka upp innan jag klev ut på tennisbanan.

När jag väl smakade på drycken tyckte jag den smakade helt okej först, men sedan kommer känslan av att jag druckit socker och det känns på tok för sött. Visserligen är väl detta inget unikt för sportdrycker, men jag kör nog hellre vidare på bananer och vatten… och proteindrinkar efter styrketräning.

Jag har pga rejäl förkylning inte kunnat träna speciellt hårt, så jag vågar mig inte på att gissa om den hade någon effekt på min ork… men jag vann iallafall tennismatchen :)