Test av Sportdryck Vitargo

Av jenny_lindberg@hotmail.com | 2011-04-08

Mina förväntningar på produkten var att den skulle ge lite extra energi under träningen.

Blev lite förvånad över den något långa beskrivningen hur man skulle blanda ut pulvret. Första gången följde jag instruktionerna men de andra gångerna hällde jag i pulvret i flaskan, fyllde på med vatten och skakade ordentligt några sekunder.

Det bildades tryck i flaskan så när man öppnade flaskan pressades en del av drycken ut. Lukten var ganska kraftig och smaken rätt påträngande. Vande mig vid smaken men tyvärr gav den en märklig eftersmak.

Jag tyckte jag fick lite extra energi av drycken så man slapp ihopklappning under och efter träningspasset. Men smaken/eftersmaken samt det höga priset gör att produkten hamnar på knappt godkänt betyg för mig.