Neutrogena Visibly Clear® Blackhead Eliminating Daily Scrub

Neutrogena Visibly Clear

Av erika_n_j@hotmail.com i 1. Förväntningar

2012-02-09

Jag tyckte det var väldigt roligt att bli utvald att få testa just en sådan här produkt då jag länge varit intresserad av att prova men samtidigt undrat om det verkligen skulle fungera. Jag hade alltså ganska stora förhoppningar när jag började använda produkten. Nu när jag använt den regelbudet ett längre tag så tycker jag faktiskt att jag märkt av en ganska stor förbättring. Hyn känns ren och fräsch efter att jag använt den, och jag tycker också att den blivit finare.

Läs inlägget

Så här tyckte jag

Av idac_82@hotmail.com i 1. Förväntningar

2012-01-30

Jag hade stora förväntningar på denna produkt av det jag hade läst. Kändes som detta verkligen var något för mig. De som jag testat innan har antingen inte fungerat eller har min hud blivit väldigt torr. Mitt intryck när jag började att använda den var att jag kände mig inte ren utan fet i ansiktet. Det kändes som jag glömt att skölja ansiktet. Jag gillade tuben att man ställe den på korken, det var lätt att få ut då.

Läs inlägget

Neutrogena

Av amdimi@gmail.com i Testpiloternas blogg

2012-01-06

Hade hört en hel del positivt från flera vänner om Neutrogena, att det ska vara ett bra hudvårdsmärke som ger bra resultat. Det jag förväntade mig är att ansiktet skulle bli fräschare med färre porer. När jag fick hem produkten testade jag den direkt. Helt ok utseende, gillar att man även fick små testers som man kan ha i neccesären och i träningsväskan. Gillar produktens konsistens och att den inte luktar parfym som många andra, känns lite mer skonsamt mot huden.

Läs inlägget

No Content Found

Av isabellwahl@hotmail.com i Testpiloternas blogg

2012-01-04

Jag har nu använt Neurogena scrub sedan oktober och jag märker en stor skillnad i min hy. Jag har aldrig haft så bra hy som jag har nu. Jag har minder pormaskar och finnar så jag känner mig väldigt nöjd med denna produkt och kan rekommendera den till andra. Skruben har en mintkänsla i sig. När jag använder den känns mitt ansikte genast fräschare efteråt tack vare att skruben gör ansiktet kallt och jag får en känsla av att ha varit ute i friska luften och att min hud är fast och fräsch.

Läs inlägget

Slutomdöme

Av nadia@deland.se i 4. Slutomdöme

2012-01-01

Nu finns det inget kvar av produkten och det är dags för slutomdöme! Jag är nöjd med produkten. Gillar hur man känner sig ren i ansiktet på djupet när man går och lägger sig, hur len ens hy blir och hur man känner sig fräsch. Jag har inte fått någon bättre hy efter användning av denna produkt, men trots det gillar jag den pga känslan den ger till användaren. Skulle jag kunna tänka mig att köpa den?

Läs inlägget

Min upplevelse av Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub

Av malin_92girl@hotmail.com i 3. Under testets gång

2011-12-25

Nu har jag testat Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub under hösten och känner att jag har tillräckligt med kött på benen för att komma med en recension! Jag var som sagt inte alls imponerad när jag fick hem produkten, men ville ändå ge den en ärlig chans, framför allt för att jag aldrig tidigare använt en scrub. Jag tänkte att den säkert var bättre på det användningsområde den var till för än vad den kändes mellan fingrarna.

Läs inlägget

Slutomdöme för Neutrogena Visibly Clear...

Av emmzie84@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2011-12-22

Den här prodkten är helt klart prisvärd. Antalet svarta pormaskar minskar medan de vita består. Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub är en bra rengöringskräm då den är mjuk och rengörande utan att torka ut huden i ansiktet. Det enda negativa är att skrubbkornen är lite få till antalet.

Läs inlägget

Prisvärd!

Av mizzyj@spray.se i 1. Förväntningar

2011-12-13

Jag har tidigare använt Neutrogenas hudvårdsprodukter, fast inte den här Blackhead Eliminating Daily Scrub. Jag hade hört från andra att den är bra och att den går att använda varje dag. Jag var nämligen rädd att den skulle skrubba för mycket, har hört att man bör inte peela huden i ansiktet mer än två ggr/veckan. När jag fick hem tuben så tyckte jag att det var en rejäl tub, vilket såklart är jättebra, tyckte även att konsistensen var bra.

Läs inlägget

Slut? Redan!?

Av daniel.johansson@arowanaj.se i 4. Slutomdöme

2011-12-11

Så var testperioden slut. Jag får erkänna att jag kanske har mjuknat. Det finns kanske en viss risk att jag använder sånt som vi kallar för tjejprodukter igen. Bara för att det var rätt mysigt efteråt. Ungefär som en skotertur, fast ändå inte riktigt. Jag upplevde dock inte det där som jag förväntade mig jag trodde faktiskt att jag skulle få bort de där pormaskarna som jag faktiskt har. Jag upplevde istället att jag kanske fick lite fler.

Läs inlägget

Kladda, tvätta och mysa.

Av daniel.johansson@arowanaj.se i 3. Under testets gång

2011-12-11

Aldrig att jag berättar om detta, det här är min tub! Det är visserligen drygt att jag måste raka mig var eviga dag, men det är nästan värt det. Att applicera är lätt, det är bara att blöta lite och sen lägga på en klick och riktigt svabba runt. Efter ett tag när det är dags att tvätta bort så försvinner de där grejerna som är i, vad det nu är, bort lätt som en plätt.

Läs inlägget