Slut? Redan!?

Av daniel.johansson@arowanaj.se | 2011-12-11

Så var testperioden slut. Jag får erkänna att jag kanske har mjuknat. Det finns kanske en viss risk att jag använder sånt som vi kallar för tjejprodukter igen. Bara för att det var rätt mysigt efteråt. Ungefär som en skotertur, fast ändå inte riktigt.

Jag upplevde dock inte det där som jag förväntade mig jag trodde faktiskt att jag skulle få bort de där pormaskarna som jag faktiskt har. Jag upplevde istället att jag kanske fick lite fler. Visst huden blev mjukare, men jag kanske borde köra med handsprit istället?

Jag har visserligen märkt sen innan att min hud är rätt känslig. Min hud ogillar verkligen att bli rakad, den får alltid rakfinnar. Det var iof det jag hade hoppats på att den här produkten kunde vara ett botemedel mot. Men tyvärr så klarade inte produkten av min hudtyp. I övrigt så gillar jag verkligen produkten och jag ska hålla uppe ögonen efter nästa generation.

Tack för att jag fick testa er produkt!