Prisvärd!

Av mizzyj@spray.se | 2011-12-13

Jag har tidigare använt Neutrogenas hudvårdsprodukter, fast inte den här Blackhead Eliminating Daily Scrub. Jag hade hört från andra att den är bra och att den går att använda varje dag. Jag var nämligen rädd att den skulle skrubba för mycket, har hört att man bör inte peela huden i ansiktet mer än två ggr/veckan.

När jag fick hem tuben så tyckte jag att det var en rejäl tub, vilket såklart är jättebra, tyckte även att konsistensen var bra.

Jag har nu testat skrubbkrämen och tycker den fungerar bra. Huden känns lenare och mjukare men jag vet inte om den tar bort pormaskarna så mycket. Krämen är fräsch och dryg. En negativ sak är att man inte kan använda den till att tvätta av ögonen.. Brukar vanligtvis ta bort min ögonmakeup med babyolja och sedan tvätta ansiktet med en ansiktstvätt. Nu får man ju tvätta av ögonen lite separat.

Tycket absolut att krämen är bra men vet inte om den tar bort det den är tänkt att ta bort. Däremot får man ju en len hy, vilket inte är fel! Jag skulle säkerligen kunna köpa den igen när den är slut. Den är ju riktigt prisvärd.