Min upplevelse av Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub

Av malin_92girl@hotmail.com | 2011-12-25

Nu har jag testat Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub under hösten och känner att jag har tillräckligt med kött på benen för att komma med en recension!

Jag var som sagt inte alls imponerad när jag fick hem produkten, men ville ändå ge den en ärlig chans, framför allt för att jag aldrig tidigare använt en scrub. Jag tänkte att den säkert var bättre på det användningsområde den var till för än vad den kändes mellan fingrarna. Men ack så fel jag fick. Första gången jag testade gjorde det riktigt ont även om jag var så försiktig som man bara kan bli och det hela slutade med att jag bara tog på halva ansiktet och sköljde av allt för att det sved. Jag var röd om kinderna i dagar efter och vågade därför inte testa den igen på några dagar. Tillslut bestämde jag mig för att testa den så som den verkligen ska testas och använde den varje dag i en 2 veckor. Första veckan gjorde det riktigt ont varenda dag och jag var mer eller mindre illröd medan det lugnade sig lite under andra veckan då jag mer eller mindre “vant” mig vid att det gjorde ont. Det röda gick dock aldrig riktigt ner. Jag märkte redan efter ett par dagar att jag fick mycket mer synliga pormaskar där jag använt scruben som mest och det har fortfarande inte gått bort även då jag har slutat med produkten. Det enda jag kände var riktigt bra var att huden blev sådär mysigt babylen efter en omgång med scruben, men jag skulle aldrig någonsin vilja utsätta mig för all sveda och onda, vara röd i ansiktet i veckor för att bli len, det finns inte en chans. Doften som jag från början tyckte var mycket underlig vande jag mig heller aldrig vid. Det är en slags unken doft som jag inte alls vill ha kring näsan, så där missade de verkligen något.

Kon och gott så tror jag inte att denna typen av scrub är något för mig, min hud behöver något mildare, någon skonsam produkt, och definitivt ingen rivig scrub som gör huden röd och irriterad.

Jag hade inte så stora förväntningar efter de första intrycket, men jag måste nog ändå säga att jag inte heller kunde blivit mer besviken. Jag kommer aldrig använda produkten igen och skulle inte kunna rekommendera den till någon.