Så här tyckte jag

Av idac_82@hotmail.com | 2012-01-30

Jag hade stora förväntningar på denna produkt av det jag hade läst. Kändes som detta verkligen var något för mig. De som jag testat innan har antingen inte fungerat eller har min hud blivit väldigt torr.

Mitt intryck när jag började att använda den var att jag kände mig inte ren utan fet i ansiktet. Det kändes som jag glömt att skölja ansiktet. Jag gillade tuben att man ställe den på korken, det var lätt att få ut då.

Under testets gång så ändrades min uppfattning. Jag började mer och mer gilla denna ansiktstvätt. Märkte att huden blev bättre och att jag inte var så torr som innan. Gillar dessa små korn som var i som rengjorde bra. Har lite svårt för produkter som luktar starkt, men denna luktar friskt och passade mig perfekt.

Mitt slutomdöme är mycket bra produkt som jag med säkerhet kommer att använda mig av framöver.  Är en produkt som jag gärna rekommenderar till andra som har problem med oren hud.

Denna produkt får 5 av mig i betyg.