Neutrogena Visibly Clear

Av erika_n_j@hotmail.com | 2012-02-09

Jag tyckte det var väldigt roligt att bli utvald att få testa just en sådan här produkt då jag länge varit intresserad av att prova men samtidigt undrat om det verkligen skulle fungera. Jag hade alltså ganska stora förhoppningar när jag började använda produkten. Nu när jag använt den regelbudet ett längre tag så tycker jag faktiskt att jag märkt av en ganska stor förbättring. Hyn känns ren och fräsch efter att jag använt den, och jag tycker också att den blivit finare. Jag tycker även om produktens doft. När det gäller förpackningen så är den väldigt praktisk och lagom i storlek, men jag är inte så förtjust i färgkombinationen vit/svart/orange. Men det är ju trots allt huvudsaken att produkten funkar och gör det den ska, så jag kan absolut tänka mig att köpa den i framtiden.