Nilfisk - Alto Excellent

Nu har vi använt denna hela sommaren

Av pernilla.lantz@gmail.com i 4. Slutomdöme

2011-09-06

Nu har vi använt högtryckstvätten hela sommaren. Vi har tvättat altan, färsk potatis, bilen, plattor, husväg, stupränna och staket. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med den förutom att när vi tvättade altanen så orkade inte själva staget hålla fast utan att den klickade isär hela tiden. Sedan hade jag önskan om att man skulle kunna låsa handtaget just vid detta användningsområde för det är väldigt jobbigt att hålla in spaken vid handtaget, i alla fall för oss tjejer vi är inte så starka i händerna.

Läs inlägget

Utmärkt

Av andrelandin@hotmail.se i 3. Under testets gång

2011-09-01

Att börja använda högtryckstvätt när man länge levt på vattenslang direkt från kran, är som att gå från vhs till dvd, allt blir så mycket renare! Jag hade glömt bort hur lätt det är att göra rent med högt tryck, så jag testade på allt jag kunde hitta! Högtryck Nilfisk En betongplatta som inte sett rent vatten på år och dar gick som en dröm att rengöra, med lite tålamod så blev hela väggen ren och området blev helt plötsligt lite gråare, om än renare.

Läs inlägget

Nilfisk Alto

Av andrelandin@hotmail.se i 1. Förväntningar

2011-09-01

Då var det till slut dags att testa Högtryckstvätten från Nilfisk! Förhoppningarna är ganska höga då jag vet att nilfisk gör bra produkter men helt utan designtänk. Eftersom jag redan sett bilder på tvätten så är min uppfattning att den är lite plastig och ganska diskret till utseendet men vad spelar det för roll? Vid uppackningen av produkten bestämde jag mig för att inte läsa instruktionerna och se om det var möjligt att sätta ihop den korrekt med bara lite mekanisk bakgrund.

Läs inlägget

BESVIKEN

Av mamma.cz@telia.com i Testpiloternas blogg

2011-08-24

Har igår get mig på rengöring av taket. Mossan skulle bort. Efter ca 2 tim. körning med pauser, har ena munstycket ballat ur ! :-( Den som var så bra. Roterande. Någon som vet hur det är med garantin?? Hade också önskat mig något längre skaft, för om man ska spruta på närmare håll måste man böja sig- inte bra för ryggen inte !

Läs inlägget

The Last Wash!

Av nicole@evensson.com i 3. Under testets gång

2011-08-19

Nej, så klart inte den sista tvätten med Nilfisken men dock den sista som vi bloggar om. Måste säga att det är trevligt att dra ut maskinen på asfalten och känna att allt, ja nästan allt, är med på en gång. Halvfylld schampoflaska sedan förra gången, borsten och alla munstycken på plats. Nej just det, det finns inte utrymme för att få med vinkelsprutaren för underredet på bilen. Den får helt enkelt hämtas separat.

Läs inlägget

No Content Found

Av mamma.cz@telia.com i Testpiloternas blogg

2011-08-17

Vi är nöjda med högtryckstvätten. Kraftig, lättskött och funktionell. Tvätta bilen är en dans. Dock skulle jag vilja att tvättborsten gick och vinkla. Vid tvätt av taket sprutade vattnet längst med taket och inte ner på taket. Minus för gummi skrapa, som är hård och funkar inte så bra. Stenplattorna jag tvättade blev riktigt rena. Det kraftiga munsticket var helt överlägset. Även gräsklipparen blev ren. Det vinklingsbara munstycket funkade bra till ställen man har svårt att komma åt.

Läs inlägget

Nilfisk Alto Högtryckstvätt

Av nina.troberg@3mail.se i 1. Förväntningar

2011-08-09

1: förväntningen var hög, men det kändes som en evighet innan den kom. Trodde att den inte skulle komma alls. 2: Oj vad grejer, ville prova den med en ggn =) 3:Jag har nog tvättat allt …hahahaha. Jösses vad smidig och lättarbetad . Provat och tvätta staket,muren trädetaljerna på huset,bilen och crossen. 4: Denna högtryckstvätt fär väl godkänt inte klumpig och tar inte jättemkt plats.Tacksam att man fått chansen att testa den.

Läs inlägget

Sista testningen, dommen blir lagd!

Av johan.hagman@hotmail.com i 3. Under testets gång

2011-07-31

Efter 2,5 timmes gräsklippning av hela tomten blev så också gräsklipparen tvättad. Jag tror det var första gången den blev ordentligt rengjord. Mycket gräs satt hårt och fick skrapas loss för hand men resten skötte Nilfisken och det vinklade munstycket riktigt bra. Så som jag har testat den, så används den väll mest kan jag tänka mig men det är bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan göra med din högtryckstvätt.

Läs inlägget

Helt klart Godkänd!

Av i_ploppa@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2011-07-27

Ja, den är lättanvänd. Fast den har ju några saker som kunde varit bättre… Som skrapan… går ju inte att använda till bilrutorna. =( Sen “snurran” med slangen, går trögt och inte alls så smidigt som jag skulle vilja ha det. Men sen har jag ingen annan högtryckstvätt att jämföra med, då detta var första. Men jag tycker den är helt OK, och jag tycker den är snygg dessutom! ;) Prövade en liten bit på altan, och det gick ju som hejsan!

Läs inlägget

Tvätten sätts på prov!

Av johan.hagman@hotmail.com i 3. Under testets gång

2011-07-25

Jag blev klart imponerad av hur bra tvätten fungerade från start. Bara att koppla på vatten och ström å vrida på strömbrytaren sen hade du en smutsdödare med bra kraft i. Tvätten är otroligt lätt att handskas med och något som imponerade var räckvidden på slangen, du kunde låta tvätten stå och utan problem nå runt bilen utan att rulla med dig tvätten. För att säga något negativt om tvättens uppbyggnad, som på så många andra prylar, så känns det höjbara handtaget lite halv skrangligt och en jag gissar att det är en del som kommer ge upp ganska så fort, dock en enkel och smart funktion.

Läs inlägget