Om Testprodukten

Av nokia-bh-217 | 2010-10-18

Nokia BH-217 - always ready

Med Nokias nya Bluetooth-headset BH-217 ligger fokus på att du alltid ska kunna vara redo! Headsetet är direkt klart att använda och slås på och ansluts automatiskt när det tas ur hållaren och stängs av när du sätter tillbaka det. Nokia BH-217 är mycket energieffektivt och med en passningstid på upp till tre månader är det laddat när du behöver det. Det är också det tunnaste någonsin från tillverkaren!

Den smarta bär- och förvaringslösning gör att du kan ta med dig ditt headset varhelst du befinner dig och du kan själv välja om du vill svara på samtalet med headset eller telefon. Du kan förvara ditt headset på flera olika sätt, välj mellan att använda den smidiga bilhållaren för att förvara headsetet i bilen eller bärclipset för att fästa headsetet på kläderna.

Den hjälpsamma tekniken erbjuder bland annat: - Talade anvisningar för Bluetooth-hopparning, samt indikering av batteri- och anslutningsstatus. - Avancerad flerpunktsanslutning för att kunna ansluta två enheter samtidigt. - Adaptiv volymjustering. - DSP-brusreducering för tydligare samtal.

Cirkapris för Nokia BH-219 är 400 sek.