Bli Testpilot

Bli en av 50 Testpiloter på Nokias nya stilrena headset

Nu kommer en nyhet från Nokia till alla pratglada och stilmedvetna. Nya bluetooth-headsetet Nokia J!

Vi söker nu 50 Testpiloter som under en månad får testa headsetet som är prisbelönt för sin rena design i rostfritt stål. Under testperioden bloggar du som Testpilot i en gemensam blogg här på sidan samt betygsätter produkten. Det är helt kostnadsfritt att vara Testpilot och efter testet får du behålla produkten om åtagandena är uppfyllda gällande blogg och utvärdering. Se mer av headsetet i videon nedan.

Ansökan är nu stängd och Testpiloterna presenteras inom kort.

Läs mer om Nokia J här! (öppnas i nytt fönster)

60 Kommentarer

 1. Behöver ett bra headset när jg cyklar. Kanske denna kan vara något?

 2. Hej!

  Det jag tycker är viktigt med ett headset är att det är bekvämt samt att det ”sitter” fast på huvudet och inte känns som att det hållre på att trilla loss hela tiden. Batteritiden är även det viktigt.
  Sen är det aldrig fel med bra ljud i det också.
  /Dan

 3. Ett snyggt headset som det är bra ljud i är viktigt för mig. Batteritiden har stor betydelse och jag hör gärna nån varning för batteritiden kanske en timme innan den behöver laddas.

 4. För mig är det viktigt att batteritiden är långvarig, likaså funktionen av de hela settet, samt att den sitter bekvämt och säkert på sin plats, även så i arbetet i detta fall livsviktigt enär man håller på med prover och odling av preparat i arbetet.

 5. Jag har innehaft mobiltelefon ända sedan eriksson kom ut med 450 systemet med en telefon som lite skämtsamt vägde lika mycket som ett bilbatteri med luren på hela batteriet, Men sedan kom Nokia med sensation efter sensation, valet var inte svår att byta till Nokia, Sedan dess har de blivit alltid Nokia i tjänsten och privat en mobil man alltid kan lita på i driftsäkerhet och nättillgång, nu kommer denna heddsett som en revultion med disaing på toppnivå i rostfritt stål, oj villken lycka för alla oss som använder headsett även nu när man är pensionär till råga på allt, men kör så de ryker alltid kontakt med denna smarta lilla grej, Önskar lycka till för Nokia och alla tekniker som varit involverade i produkten Vänligen Gustaf

 6. Jag har ganska små öron och det är svårt för mig att hitta ett headset som passar och som inte glider ur mitt öra utan en krok, dessutom har krokarna en tendens att gå av på mitten efter ett tag.

  Jag är mycket på danstävlingar och utställningar där ljudnivån kan vara ganska hög. På sådana ställen behöver jag ett headset som kan reducera bort bakgrundsljud dessutom får jag ganska ofta höra från vänner att dom inte hör mig tillräckligt bra oavsett tävlingar, utställningar eller i övriga miljöer.

  På dom flesta headset är standby tiden för kort och dom måste laddas relativt ofta vilke är irriterande för mig.

  Det här headsetet ser ut att vara lösningen för mig, jag slipper krokarna, vänner kan höra mig oavsett miljö och jag slipper ladda det alltför ofta. Designen är snygg och headsetet är tillräckligt liten för att jag skall vilja bära det.
  Detta skulle kunna vara lösningen för mig och jag vill definitivt pröva headsetet för att se om det håller vad det lovar.
  Har Nokia lyckats ta fram ett headset som slår dom flesta andra därute har dom verkligen lyckats.
  Det här kan vara något, ser verkligen fram mot att få prova headsetet, kan knappt bärga mig 🙂

 7. Headset underlättar mycket. Vid bilkörning, då man står i kön och ska betala på affärn och framför allt man slipper plocka fram mobben då man ska svara mobilen

 8. Skulle behöva testa en ny. Frugan har tagit min så jag har ingen för tillfälligt & har inte råd att skaffa nån just nu.

 9. Köpte ett blåtand som jag inte kan använda – så kvar är sladden och jag blev oerhört besviken.
  Har små hörselgångar och skulle önska ett headset som är som mina in-ear-mp3lurar där jag använder minsta kuddarna! Det ser Nokias ut att vara på bilden iallafall. Vore guld att få testa!

  Arbetar som frilans med världen som arbetsplats och skulle GÄRNA slippa sladden som fastnar överallt!

 10. Längtar verkligen efter ett bra headset!
  Snyggt,bekvämt,lång batteritid…..går det att kombinera är lyckan gjord.

 11. Behöver ett headset som e smidigt eftersom jag brukar bägge händerna i job
  bet som lastbilschaufför.

 12. Alla hörlurar jag haft ger alltid upp i sladden och blir glapp. Aldrig testat nokias dock, kanske är något !?

 13. Är detta headset lika bra som det är snyggt så är det nog världens bästa.

  • Har köpt då mig en nya telefon då skulle jag vilja ha en snygg lur åxå.

 14. Äntligen ett snyggt headset!

  Har det i örat hela dagarna på jobbet och det skulle vara perfekt att ha både till min stationära telefon & till mobilen… idag får man växla mellan headset och telefonlur hela tiden.

  Hoppas verkligen på att prova detta!

 15. Wow – Snyggt OCH lätt OCH från en erkänd tillverkare, måste vara ett givet köp?

  Lars

 16. Snyggaste jag sett !
  är ljudkvalite och batteritid lika bra som formgivningen är detta en given hit

 17. Har ett plantronic voyager pro+ som är kanon men skulle vilja prova något nytt & Nokias verkar se bra & snyggt ut

 18. Jag cyklar mycket till och från jobbet. Behöver ett bra headset som sitter bra trots att jag har hjälm samt ej blir en trafikfara!

 19. När jag som frivillig sjöräddare är på sjön ligger alltid telefonen i en vattentätt fodral, det är krångligt att svara, svårt att höra att det ringer
  O när jag använder min med sladd trasslar man alltid in sig i något.

 20. Jag hatar att köra bil och samtidigt använda mobilen.
  Jag är van att använda headset. Denna ser så liten och snygg ut och jag provar den gärna.

 21. Batteritid är viktigt!
  Funktioner som att man blir notifierad via signal när man är utom räckhåll från mobilen samt även notifierad att man är inom räckhåll måste finnas, som ex. Jabras gör.

  PS. Ser läckert ut, hoppas det kan motsvara utseendet!

 22. Har en iphone som i början accepterade min Nokia BH-703. Sedan slutat den att fungera med telefonen och har nú skaffat mig en Jawbone Icon. Visar laddning i telefondisplay, säger till när laddningen är på väg att ta slut, kommer med 3 st olika storlekar på öron kuddarna. Men har alltid litat på Nokias produkter. Skulle vara kul att se om dom har tagit fram en produkt som fungerar med en iPhone.

 23. Vill gärna testa nya headsetet, att det uppfyller mitt krav på bra ljud. Jag lyssnar ständigt på musik o har ännu inte hittat det ultimata headsetet.

 24. Ja ett bra headset är ju stilrent, ergonomi, och ett ljud för både mig och den man konverserar med.

  En tanke är att försöka använda detta tillsammans med MC hjälm och när man rullar på två hjul. Det vore inte illa om detta funkade.
  Nokia har ju lyckats förr så varför inte nu…!

  Ser verkligen fram emot att få prova, för prövat det kommer det att bli i de mest krävande förhållanden.

  Man kan inte mer än hoppas
  MVH
  Raymond

 25. Har en HTC sensation, är supernöjd,det som saknas är sladdlöst headset.
  Är mammaledig, och behöver verkligen båda händerna fria för att sköta dottern, även om mormor ringer 😉

 26. Finns ju flera platser där en trådlös handsfree vore att föredra, framför allt när man sitter i bilen – trafiksäkert…. jag skulle gärna prova. Dessutom kunde den förgylla en och annan träningsrunda…:)

 27. Jag lever ett fartfyllt liv med jobb och många intressen där rörelsefriheten med ett headset gör allt så mycket enklare. Jag har varit Nokia trogen under många år då jag alltid vet att jag får mycket av det senaste och bra kvalitet.

  Kan ni knocka mig med ert nya headset? Jag tror och hoppas det.

 28. Ett headset underlättar allt inom jobbet främst då man slipper trycka fast mo ölen mellan axel och öra med en tydlig nackskada i blivande som följd. Att det sen kan ske med något som är snyggt och stilrent är naturligtvis ett stoet plus.

 29. Sliter ut mina headset i parti och minut. Vore intressant och testa hållbarheten och ljudkvalitén på detta. Headset är ovärdeligt i bullriga miljöer och jag önskar att jag kunde ha ett headset som fungerade både med min arbetstelefon och min privata, idag måste jag ha två olika.

 30. Bra med Headset när man vill avskärma sig och inte störa andra t ex när man spelar gitarr etc.

 31. Med min typ av dag från ständiga samtal från mitt arbete akademins genom hela dagen för att få min dotter klar på morgnarna för dagis till utbildning, kör till och från alla dagliga möten, jag behöver en hand fri headset kanske detta kan vara en för mig!

 32. Med min typ av dag från ständiga samtal från mitt arbete akademins genom hela dagen för att få min dotter klar på morgnarna för dagis till gym, kör till och från alla dagliga möten, jag behöver en hand fri headset kanske detta kan vara en för mig!

 33. Har själv förbrukat åtskilliga Nokia telefoner och headsets genom åren.
  Min första Nokia 450 mobil monterades in i radiouttag i bilen och var den minsta 450-telefonen som då fanns att köpa.
  Tappade bort mitt senaste Nokia headset på LKAB:s parkering i Malmberget .

 34. Ser fina ut vi får väl se om dom uppfyller de krav man har.

 35. Underbart att slippa hålla luren vid örat, och dessutom i vissa fall då även kunna koncetrera sig på annat.

 36. Jag har nu ett bluetoothheadset från Nokia men det sitter inte riktigt bra och samtalskvaliteten är inte särskilt bra, särskilt i bilen eller på cykeln.

 37. Har kassa ipod-hörlurar som ramlar ur öronen varje gång jag drar ut på löprunda, dessutom är ljudkvalitén för låg och brusig. Mina andra ”stora” hörlurar som jag har när jag ser på film eller åker tåg är så fula att jag skäms ihjäl varje gång jag tar fram dem.

 38. Den här vore något att testa. Är tekniker och har testat några olika för att se vilka som kan passa våra användare på jobbet. Och den här verkar ju onekligen trevlig!

 39. Använder headset dagligen i jobbet både på kontoret och i bilen och upplever att många headset ger dåligt ljud och är obekväma/stora. Denna verkar riktigt läcker! Hoppas ljudet är lika bra som designen 🙂

 40. En otroligt snygg design. Materialet är perfekt, visar på kvalitetsmedvetenhet. Jag gillar Nokias design och har bara haft deras mobiler. Problem för mig är att hitta headset som inte ramlar ur örat hela tiden, då mina hörselgångarna är trånga. Slippa sladd, inte fel.

 41. hej skulle vara skoj att testa på ett riktigt bra hedset utan slad
  men snygg design och bra batteritid mm

 42. Jag skulle vilja han lång batteritid på bluetooth-headset plus om det är snyggt och diskret.
  Men varför finns det inget som gör att du kan lyssna på radio,inspelad musik eller spotify???
  Det finns ju idag trådlösa högtalare ,och det borde ju kunna fungera med samma princip.

 43. Ett headset ska helst sitta bra och det utan tviveldet att ha i bilen. Om det stör ut omgivande ljud är det ännu bättre. Jag skulle inte klara mig utan ett headset.

 44. Det var det fetaste jag sätt på länge. Hoppas det verkligen är rostfritt och inte silvtig plast, hatar plast. Vore fett med en sådan i äkta guld…

 45. Vore kul att testa =)

 46. Spännande! Hade varit riktigt roligt att få prova ut ett sådant headset.
  Haft ett gammalt skruttigt från ericsson som nu är föråldrat. Använder vanliga hörlurarna nu som följde med telefonen =/
  Är verkligen guld värt när man kör bil och allmänt behöver bägge händer.

 47. Skulle passa perfekt för mig som brukar Nokias telefoner dom senaste 13 åren. Har ännu inte hittat det riktiga headsetet.

 48. Jag skulle verkligen behöva ett bra headset för när man kör bil så ringer alla. Och lite trafiksäker skulle inte va dumt om man va ..

 49. Headset är ett måste vid tex bilkörning eftersom man får en hel del samtal. även perfekt vid motortävlingar när man som ledare ofta gör 3 saker samtidigt

 50. Är nyfiken att testa om den funkar med min Nokia 5800. Jag tycker samtidigt att jag passar bra som reklampelare för att det passerar 100-tals människor mig dagligen på mitt arbete som är att köra buss.

 51. Jag har alltid en sladdhärva till headset, och avverkar dem på löpande band. Men har varit lite skeptisk till blåtandslösningar hittills. Nu när jag just skaffat en Iphone4 så är det kanske meningen att jag ska våga mig på ett sladdlöst headset också. Då kan jag tro att denna lilla manick är precis vad jag ska testa. Hoppas den passar mina små öron och vill sitta kvar…
  Det finns ju ändå ingen radio i denna lur så då behövs ju inte sladden som antenn!

 52. Hade varit nice och prova den, det bästa med den är att man kan ha den kopplad till två enheter tycker jag. Smidigt som den när man har en jobb mobil och en privat…

 53. Då jag använder mina händer i stort sett hela tiden i mitt arbete så hade denna varit underbar att ha , det e ganska så svårt att att både svara i telefonen när man kör bil och försöker sköta sitt arbete med en hand.

 54. Skönt med lite nya inovativa lösningar som ser bra ut och förhoppningsvis är lättanvända. Jag arbetar inom vården och reser en hel del, så det blir många samtal i bilen och i farten. Många logistiska lösningar som avhandlas via telefon.
  Snabbhet och smidighet är något jag söker i mitt användande av kommunikation. Så det skulle vara intressant och spännande att prova något som Nokia J.

 55. Jag jobbar som kundbokare och ringer runt hundra samtal per jobbkväll, så jag hade nog allt kunnat hårdtesta ett headset rejält…

 56. Jag använder headset i mitt jobb varje dag och uppskattar då väldigt mycket kvalitet på ljudet, bekvämlighet och att batteriet håller lång tid.
  Använder också hörlurar för att lyssna på musik var jag än är på min fritid och när jag är hemma.
  Det Skönaste som finns att inte vara bunden av sladdar, kunna röra sig fritt!

  • Är mycket teknisk lagd av mig och gillar mycket ny teknik så jag är mycket nyfiken på denna nyhet! 🙂

 57. skulle kunna underlätta vardagen om brucreduceringen fungerar bättre än på många andra produkter som mekaniker behöver man händerna fria det går ej att svara i mobiltelefoner hela dagarna eller fasta man skippar därför många samtal tyvärr skulle nog kunna öka bokade jobb med en bra produkt mvh Björn

 58. Hade varit underbart att få testa ett par riktigt bra lurar och dessutom snygga.
  Jag har testat flera olika och ingen har varit något att ha. Hoppas på detta 🙂

Trackbacks/Pingbacks

 1. Smartson testpilot: prova headset från Nokia | Studentens bästa vän - [...] http://smartsontestpilot.se/nokia-j/bli-testpilot/ [...]
 2. Testpilot Nokia headset | Fru P Testpilot Nokia headset | och den underbara världen - [...] här senast den 7:e [...]
 3. Smartson söker testpiloter till test av headsetet Nokia J | Budgetprinsessan Smartson söker testpiloter till test av headsetet Nokia J | En sparad krona är en tjänad krona. - [...] Smartson söker 50 st tespiloter som vill utvärdera det nya headsetet Nokia J. Under testperioden bloggar du  i en…
 4. IZONNET - Headset Nokia - J BH-806... [shadowbox={e_IMAGE}newspost_images/nyheter/smartson/nokiaj.png|Nokia-J::|Nokia-J|right]{e_IMAGE}new......
 5. Prova Nokia headset | Gratishuset - [...] Prova headsetet Nokia J och få produkten gratis. Smartson söker 50 personer som vill testa, beskriva och betygsätta denna…
 6. Nokia J 50 testpiloter från Smartson får testa - Quinna.org - [...] http://smartsontestpilot.se/nokia-j/bli-testpilot/ VN:F [1.9.10_1130]please wait...Rating: 0.0/10 (0 votes cast)VN:F [1.9.10_1130]Rating: 0 (from 0 votes) This entry was…
 7. Nokia J, headset för dig i farten | WellnessFight - Träning & Hälsa - [...] WP Greet Box WordPress PluginJag har anmällt mig som testpilot till ett av Nokias headset. Koll in denna länken…
 8. Nokia J | Smartson Testpilot Philips Sonicare - [...] http://smartsontestpilot.se/nokia-j/bli-testpilot/ http://www.youtube.com/watch?v=-rXurvrEh1o [...]
 9. Nokia J Bluetooth Headset | whiking tycker till.. - [...] mer om headsetet hos  NOKIA Anmäl dig till som TESTPILOT hos SMARTSSON Läs kommentarer ifrån folk som läst om…
 10. Testa Nokia j « Chisp.se - [...] feed for updates on this topic.Powered by WP Greet Box WordPress PluginSmartson är på jakt efter 50 testpiloter till…
 11. Smart tillbehör till smarta telefoner | Hedwig's fotoblogg - [...] i en stilren design. 10 testpiloter får testa headsetet under en begränsad period – ansök du också. Share…
 12. Testpilot Smartson | - [...] http://smartsontestpilot.se/nokia-j/bli-testpilot/ [...]
 13. Testpilot åt Smartson :) | dreamsaboutlife - [...] Nu har jag anmält intresse att bli testpilot åt Smartson igen Den här gången till Werners Flingsalt och…
 14. I’m in looove! « Hel till Halv - [...] är oxå en produkt som jag anmält mig som Testpilot till! Vilket du oxå kan göra (här), men skynda…
 15. Nokia J | Jag har en kamera - [...] Jag deltar förhoppningsvis i den lilla exklusiva gruppen som får testa ett Nokia J headset. Anmäl dig du också, vetja.…
 16. testpilot av nokia J | SADIASHAH - [...] in på http://smartsontestpilot.se/nokia-j/bli-testpilot/ och få chansen att bli testpilot för dessa grymma [...]