Bullen och andra prylar?

Av johny_ericsson | 2012-03-04

De många och smarta funktionerna samt den snygga designen är slående, och känslan av att vara omgiven av lyx går inte att förneka. Hade jag inte haft ovanan att bli så förbaskat fikasugen efter ett par timmars körning så hade jag lätt kunnat sitta och köra mil efter mil efter mil, utan att lessna. Men det får nog bli en bulle ändå. Sådäärja.

Vad kan man nu mer än så här tänkas begära? - JO: (HallåUrsäktaMIGmenEnLlitenDetaljSomNiTydligenGlömtBara!)

-Avlastningsyta!

Den annars så förnöjda minen som man normalt har när man kör nya Peugeot 208 förbyttes för en stund med en irriterad rynka mellan ögonbrynen och ett smått förnämligt mutter över att ”det var bättre förr”…

Alltså: Plats för nycklar, mynt, plånbok, telefon, och bullar efterfrågas! /Karin