Slut på helgen...

Av olle_persson | 2012-03-04

och en sammanfattning av mina intryck av Peugeot 508 SW GT…

Det vita lejonet trivs med fräcka fälgar och i havsmiljö :-)

Plus

  • Komfort

  • Utrustning (speciellt kombon navigator och heads-up display, key-less och el-bakluckan samt blåtandsintegrationen med min iPhone för både kontakter och musik)

  • Motor och drivlina

  • Materialkänsla

Minus

  • svårt att smyga ut vid backning pga fördröjning av släppet av automatiska p-bromsen

  • Lite fördröjning av nedväxling vid gaspådrag

Som ni ser så är det bara smågrejer som jag kan komma på som negativa efter denna helg. Hade lite problem med att få till farthållaren men det fick jag till så småningom. Lite otydliga rattknapppar, kanske?! Återkommande meddelande om “Tyre infiltration” som försvann efter återstart av bilen var lite irriterande. Kanske var ett verkligt fel??

Som helhet en kärra som jag helt klart skulle kunna tänka mig! Men hur fungerar all elektronik om några år?? Behöver man oroa sig??