Summering av helgen.

Av mia.bergquist@hotmail.com | 2012-03-04

Dags att summera helgen som bjudit på trevlig körning med denna Peugeot 503 SW GT. Det har mest blivit motorvägskörning sista dagen och den ligger som tidigare sagts riktigt gott på vägen och växlar nästan omärkt när man gasar på.  Bränslesnål är den också, låg på ca 0.62, vilken ju är helt ok.

Baksätet är rejält och man åker riktigt bra även bak. Lite minus att det är så stora nackskydd på framstolarna så sikten blir lite skymd. Bra med ljuset som lyser upp på golvet bak när öppnar dörren. Mitten platsen är lite mindre och hård men det funkar, har känt mycket värre. I mitten har man armstöd och bra drickhållare att fälla ner. Drickahållarna fram var inte bra. Ställer man något där så skymmer det  GPS´n .   GPS´n är bra med info i vindrutan och på instrumentpanelen men jag saknade touch och svensk röst.                                                                                              

Ett plus för att ljuset följer med när man svänger i mörker.   Bagaget är väldigt rymligt och bra med krokar och insynsskyddet rullar kontrollerat tillbaka när man stöter till det.

Det blir tillbaka till verkligheten imorgon och vår Peugeot 307:a!