Om Testprodukten

Av testpilot | 2010-10-18

Pierre Robert Sport Collection Sport-BH är utvecklad i ett sömlöst, elastiskt material. Med andra ord ingenting som skaver eller klämmer och ingenting som begränsar dina rörelser under träningspasset. Träningsprestationen blir bättre om plaggen är behagliga att ha på sig och elastiska så att de kan följa dina rörelser.

När du är aktiv producerar kroppen mer värme än vanligt och det är därför en fördel att välja plagg som andas för att reglera kroppstemperaturen. Pierre Robert Sport Top har bland annat fält med mesh för att säkra att plaggen andas bättre, precis där det behövs som mest. Mesh betyder att det finns fält med små hål i tyget som lättare släpper ut den varma luften bort från kroppen. Modellen är också behandlad med ”Cool Comfort”, en behandling som gör att plaggen transporterar fukt bättre.

Pierre Robert Sport Top finns i storlekarna Small, Medium, Large och XL och precis som Pierre Roberts övriga sortiment säljs denna Sport-BH inom dagligvaruhandeln, hos bland annat Ica och Coop. Om du är nyfiken på var din närmaste återförsäljare finns kan du använda Store Locator på Pierre Roberts hemsida.

Med serien Sport Collection vill Pierre Robert erbjuda en prisvärd produktlinje med hög kvalitet, bra passform och fräscha färger. Sport-BH:n har bland annat blivit utsedd till bäst i test i Blossom Magazine och företaget är officiell leverantör av underkläder till Sveriges OS-trupp 2012.

** **