Testpiloternas betyg

Av testpilot | 2010-10-18

Läs Testpiloternas kommentarer och ta del av deras slutbetyg här nedan.

Några slutkommentarer

Min 17åriga dotter använde toppen när hon tränade dans. Hon tyckte det var den bästa hon använt och vill att jag i fortsättningen skall köpa den åt henne. Så helt klart topp betyg från oss.

Mycket skön. Det är toppbetyg på det. Mycket bra till all träning förutom högintensiv träning, då stödet inte blir lika bra. Dessutom snygg. Skulle varit bra med knäppning och lite mer åtsittande. Kanske kan det komma fler modeller. Skönt med längre linning så pulsbandet sitter där det ska.

Det förvånade mig att PR’s sport top var så bra som den var. Jag upplevde ett jämt bekvämt stöd både under löpning och styrketräning. Och de färgglada färgerna gör att det dessutom blir till en snygg accessoar till de övriga träningkläderna.

En superbekväm bh som man kan tom använda som vanlig bh tycker jag. Man känner inte alls den när man tränar så man kan röra sig fritt med den.

En glad överraskning. Älskar kvaliten, passformen och utseendet.

Pierre Robert Sport Top lever upp till alla förväntningar! Håller bysten på plats, absorberar bra, skaver ingenstans. jag har tom använt den under vanliga kläder och ska se om den även finns i vitt. Har tidigare använt mig av Casall men har nu hittat en ny favorit.

Pierre Roberts Sport Top har under denna period visat på mycket goda resultat. Jag tränar väldigt mycket och olika sorters träningsformer och sport toppen har tillfredsställt mina behov och varit ett perfekt stöd! Komfort och snygg design! Ska absolut köpa en till!

Plus: Jättebekväm, bra med lång rygg, hållbar, bra stöd vid gång och power walks, snygg.

Minus: Inte tillräckligt stöd för större bröst vid löpning och annan “rörligare” träning. Har själv 80 F och kan bara använda den till lågintensiv träning.

En ruggigt skön bekväm sport-bh. Mycket nöjd och ska köpa en till för att ha när man tvättar den andra.

En nackdel och de va att den inte satt åt så hårt när man sprang, detta väger dock upp med att den är lätt att få på och av.

Mycket bra kvalité. Färgen håller efter tvätt. Bra passform, dock lite små i storlekarna.

Höll inte formen, bara efter några timmars användande så tappade den passformen. Annars satt den bekvämt, var smart med tvättråden infärgade så man slipper en jobbig lapp.

Bra stöd, skön att ha och snygg.

Har fasiken bara positivt att skriva om denna bh:n, den sitter fantastisk skönt o är så skonsam mot min rygg o jag har ryggproblem. Snabbtorkar gör den oxå. Då jag använder min sex dagar i veckan. Dels när jag rider då måste jag tvätta den direkt. Den är skonsam mot mina ärr. TOPPBETYG FRÅN MIG!!

Om man har en större byst (D-kupa) så fungerar den inte så bra till högintensitetsträning, som gympa och löpning. Den är mycket bra till tex yoga, styrketräning och promenader.

Mycket nöjd med toppen som håller formen och stödjer bra under träning. Inte har den heller tappat formen efter att man har tvättat den så det är i mina ögon kvalité i denna produkt. Dessutom mycket skön att använda vid träning.

Mycket skön och behaglig

Väldigt mjuk och bekväm, men för lite stöd för stor byst. Fungerar bra för promenader och gymmet, men inte för konditionsträning.

Mycket bekväm sport top. Den ger ordentligt med stöd trots att den ger en känsla av att inte sitta åt. Den håller formen bra efter tvätt.