Slutomdöme

Av ac.jansson@gmail.com | 2011-11-11

Hej igen allesammans, ledsen att jag varit borta ett tag (alltid jobbigt när familjetragedier inträffar) men nu är jag tillbaka. Jag har ju lovat att testa och blogga samt ge min åsikt på denna lilla kompakta, lätta och fräcka kamera så…here it goes:

Jag hade planerat att ta med denna lilla manick och fotografera en dag på badhuset med barnen. Till min förvåning och barnens förtret har de stängt ner barnavdelningen då det är en spricka i golvet på plaskparadiset. Så nu har jag istället testat den i duschen och ute i regnet (och jag lovar - den blev riktigt blöt) och den fungerar precis som den ska…fortfarande -Vattentät än! :D

Jag tror denna kamera, Richo PX, har potential i rätt händer. Visst är den lite otymplig ibland (men bara med stöt skyddet på - som i sig inte gör så mkt alls - inte heller vad gäller ändring av färg) men den tar fina kort, är lätt att förstå sig på och ger dig möjligheten att skapa minnen i alla väder, både över och under ytan.

Som ensamstående mamma till en 1½ åring och till en 9 åring så passar den perfekt - Jag är mycket nöjd med både kvalitet och pris.

Avslutar med att ge Er ngr härliga höstbilder och önskar Er en trevlig fortsättning på året!

…och avslutar med lite kärlek ;)