Slutomdöme

Av bobban_81@hotmail.com | 2011-12-26

Då var det dags.

Som amatörfotograf så gillade jag verkligen kameran. Den var enkel att handskas med och man behövde verkligen inte vara rädd att man ska råka tappa den så att den går sönder. Den var perfekt att ha med på semesterresan, jag kunde ha med den överallt, på vandringen, på stranden…ja vart man än var.

Kameran med oss på vandring i bergen

Man kunde lätt ta sig in i menyerna och genom ett lätt knapptryck så fick man information vad just den inställningen betyder.

Jag vågade aldrig testa hur säker kameran var för fall fullt ut men jag råkade tappa den en gång från någon meters höjd och den höll.

Sen har vi det tuffaste med just denna kamera, att den är vattentät. Jag trodde inte alls att den skulle klara av det för att jag är van med att man måste ha ett stort plasthus till kameran men icke, den var hur bra som helst och man kunde verkligen leka med den i vattnet och det blev väldigt bra bilder.

Det enda som jag verkligen har att klaga på och det märker man så fort man börjat använda kameran ordentligt fast jag inte kan allt för mycket om sånt här, det är att P-läget är alldeles för dåligt. Bilderna blir gryniga så fort ljuste inte är perfekt och man fick hålla på att ändra ISOn för att få det rätt. Tyvär är det så här på de flesta kameror jag använt och hoppas på att det blir bättring på den punkten.

Grumligt i P-Läget

Med rätt ljus så blev det bättre i p-läget