Om Testprodukten

Av testpilot | 2010-10-18

Arla Köket® har utökat sitt panna-sortiment med en ny het smak: thaipanna med chili och ingefära.

Att laga thailändsk mat från grunden kan vara både komplicerat och tidskrävande. Köper du en Arla Köket® thaipanna finns smakerna redan där och det går dessutom fort att tillaga. Arla Köket® frågar sig nu om detta är den snabbaste vägen till Thailand? Testa och avgör själv om de lyckats!

Arla Köket® tipsar: Som Thailand fast hemma

Bjud familjen på en helkväll med Thailandstema! Duka upp ett härligt bord med Thailandstema, blanda till några exotiska drinkar, alkoholfria såklart så att de passar hela familjen, och njut av thailändsk musik. Det blir precis som i Thailand, fast hemma! Vill du har förslag på hur, se Arla Köket® samtliga tips för en Thailändsk kväll här!

Här nedan kan du ta del av några favoritrecept. Vilken thailändsk maträtt vill du skapa med hjälp av Arla Köket® thaipanna?

Thaipanna med kikärter och kokos

Klicka här för att ta del av hela receptet!

Köttfärspanna med thaibasilika

Klicka här för att ta del av hela receptet!

Thailänsk veggiepanna

Klicka här för att ta del av hela receptet!

Thaiwok med risnudlar och jordnötter

Klicka här för att ta del av hela receptet!

Produktfakta Arla Köket® thaipanna:

Matlagningsgrädde fetthalt 12%: Grädde, modifierad majsstärkelse, stabiliseringsmedel (karragenan). UHT-behandlad.

Smakpasta: Kokosmjölk, vatten, kokosmjölkspulver, limejuice, ingefära 8 %, vitlök, salt, chili 5,5 %, citrongräs, jästextrakt, galangal, färgämne (paprikaextrakt), naturlig arom, socker, koriander, majsstärkelse, citrusfiber, svartpeppar, konserveringsmedel (kaliumsorbat), syra (citronsyra). Total salthalt 1,2 %.