TopCom

Testpiloternas betyg

Testpiloternas slutkommentarer: “Kommer att fortsätta använda produkten,eventuellt utåkar vi med fler handenheter” __“Tack för att jag fick möjligheten att testa en bra produkt.” “Det är ett bra initiativ med lite robustare telefoner.” “Alltid kul att få testa på nya saker” “Helt lysande produkt. Mycket bra.”

Läs inlägget

Sista feedbacken...

Av jonaswadsten@hotmail.com i 3. Under testets gång

2011-06-15

Som ni ser så har lillen lyckats få tag i den gula lite tåligare luren, strax efteråt “pratade” han i den, pussade o slickade på den :) och det är oerhört skönt att den klarar av hans kärleksfulla men hårdhänta hantering där han varje gång testar om den är stöt- o fukttålig! :D Sammantaget så är jag rätt nöjd med setet. Det är några funktioner som man saknar: Ha samma telefonbok på alla telefoner (eller möjlighet att synka mot en dator) Att under samtalet kunna flytta själva samtalet mellan de olika lurarna (kan behövas ifall batteriet tar slut t.ex) Låsa knappsatsen under samtalet, speciellt under högtalarsamtal Jag kan tänka mig att denna lur passar väldigt bra för folk som t.ex bor i hus då man kan ha en telefon inne o en ute på gården/i garaget.

Läs inlägget

Pågående samtal utanför våran OSS anläggning

Av torbjorn.eriksson@se.aga.com i Testpiloternas blogg

2011-05-18

Här använder jag TopCom telefonen utanför våran OSS anläggning

Läs inlägget

”Slutomdöme om Topcom"

Av elvingsson@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2011-05-13

En bra telefon som skulle få högsta betyg om inte telefonsvararens ljudkvalite drar ner på betyget. Ljudet är svagt och man har svårt att höra de intalande meddelandena. Att batteritiden på min allväderstelefon är bara hälften jämfört med den andra telefonen är lite konstigt och drar också ner på slutbetyget. Men allt som allt. En bra allväderstelefon som verkligen tål lite stryk och blöt omgivning.

Läs inlägget

Topcom outdoor

Av janmelvin@gmail.com i 4. Slutomdöme

2011-05-11

Jaha då har man testat telefonen/telefonerna. Den vanliga handenheten imponerade inte speciellt.Visserligen så kändes den behaglig att hålla i men annars så har jag använt bättre.Ljudet i är lite för lågt både i telefonen och högtalaren. Den tåliga imponerar desto mer faktiskt.Fast ljudet är lika dåligt på den. Är det meningen att man ska använda den utomhus så behöver ljudet bättras på. Men annars är jag väldigt positiv till den.Den är tung men samtidigt så känns den robust.Har haft den både ute och i badrummet.Tappade den i vattnet i badkaret av misstag men det var bara att torka av den.

Läs inlägget

Nöjd än så länge

Av hannah--nilsson@hotmail.com i 2. Första intrycket

2011-05-03

Har nu äntligen lärt mig hur telefonen fungerar, har inte riktigt hunnit med. Men den funkar fin fint, änvänder utomhus telefonen nere i stallet, dock är den lite dålig i garaget, skall prova att placera om sändaren för att se om den funkar bättre. Men än så länge är jag super nöjd men som många sagt, ett headset hade inte vart fel med en telefon som är till för “arbete” så är det ju klart att man behöver händerna fria.

Läs inlägget

Igår började det tunga jobbet för min topcom-telefon

Av torbjorn.eriksson@se.aga.com i 3. Under testets gång

2011-05-03

Igår började det tunga jobbet för min topcom-telefon,tog med telefon-enheterna till min On Site Supply-anläggning där vi skall ha 10 dagars revision stop,vilket innebär underhållsarbete på vakuum maskiner,pumpar,kyltorn,tankar m.m. Installerade inomhusdelen i kontrollrummet och och hjälp-sändaren ute i fabriks-lokalen.Utomhus telefonen placerades hängande i byx-skärpet. Arbete påbörjas,många service-människor inblandade,telefonen fungerar perfekt,använder den till att kommunicera med folk runt om på bruket,inklusive personal på min anläggning.kröp själv runt idag i en trång stål-silincer tank på diameter 1,80 x 7 meter,täckt med rost på insidan,ända öppningen ut var en “man”-lucka på 50x50 cm,hade inte några som helst problem att använda telefonen.Kan silincer-tanken fungerat som en förstärkande antenn kanske.Efter denna rostiga miljö skulle jag behöva några tips om hur man rengör telefonen.Fortsättning följer.

Läs inlägget

Lång räckvidd = sämre batteritid?!

Av l.malarberg@gmail.com i 3. Under testets gång

2011-05-02

Nu har man under en period vant sig vid att kunna röra sig friare och inte vara fast i trädgården för att vänta på telefonsamtal! Detta är ju helt underbart , ingen oro för att påta i trädgårdslandet och sedan svara i telefon med jordiga smutsiga fingrar. Men jag tycker att batterit inte håller så länge men absolut tillräckligt för våra behov. Men….. Jag har börjat få lite ont i nacken i mellan åt , det är trots allt väldigt synd att det inte finns head set.

Läs inlägget

Testat lite funktioner

Av sundmadeleine@hotmail.com i Testpiloternas blogg

2011-05-02

Under testets gång - Detta kit kan inget annat än att älskas, jag kan traska fritt runt om hela min tomt. Dessutom behöver jag inte tänka på vädret, att vara ute och arbeta på tomten i alla väder är ett måste för mig om jag ska hinna hålla efter tomten. Det spelar ingen roll om det är lerigt, smutsigt eller regnar, jag kan prata på i telefonen. Det funkar alldeles utmärkt att tvätta av leran under rinnande vatten ur kranen när jag kommer in från en hård dag ute.

Läs inlägget

Batteritiden i telefonerna

Av elvingsson@hotmail.com i 3. Under testets gång

2011-04-29

Efter att ha laddat batterierna till båda telefonerna mer än 12 timmar första gången så håller den vattentåliga telefonen bara hälften så länge som den “vanliga” telefonen, trots att jag skött dem väl med laddningen, det vill säga låtit dem ladda ur helt innan jag laddar upp dem igen. Trots detta så är det nära 50% sämre batteritid i den tåliga telefonen.

Läs inlägget