Har testat filmjölken nu!

Av webmaster@marilen.se | 2011-07-03

Letade först på Citygross och hittade där Ekologisk Gammaldags filmjölk, men på kupongen stod det bara Gammaldags filmjölk och vi var i tidsbrist så jag fick inte med mig någon filmjölk hem vid det besöket.

Några dagar senare handlade jag i vår lokala ICA Supermarket och hittade där samma Ekologiska Gammaldags filmjölk och denna gången fick jag möjlighet att fråga. Det fanns ingen annan så jag tog med mig två paket till kassan och det fungerade alldeles utmärkt med kupongen.

Hade lite svårt till att börja med att få barnen att våga testa filmjölken men med lite bär och flingor gick det bra och de gillade den :)

Själv tyckte jag den smakade väldigt gott och hade en lite tjockare konsistens än vanlig t.ex. jordgubbsfil. Passar mig utmärkt då jag gillar fullfettsprodukter. Hade t.o.m. gärna sett att den var ännu lite fetare typ 6-7%. För att göra den lite matigare blandade jag i kokosflarn och små bitar av torkad aprikos. Mums! Detta skulle jag kunna leva på till både frukost, lunch och mellanmål :)

Mitt slutomdöme är alltså bra konsistens och färg med önskningen att den kunde vara lite fetare. Mycket god fil som vi definitivt kommer köpa hem igen.