Mitt testresultat

Av h.lyckas@telia.com | 2011-07-06

[](http://smartsontestpilot.se/arla-gammaldags-filmjolk/files/2011/07/Foto1094.jpg)Nu har även jag testat Arla Gammaldags filmjölk,  men det tog ett tag innan jag till slut hittade den i affären för den var slut överallt. Jag hade inte direkt några förväntningar på någon stor smaksensation, utan  jag trodde nog att den skulle smaka ungefär som “vanlig” filmjölk. Och jag blev inte besviken för smaken var helt okej, men jag kände ingen skillnad på den här och på den vanliga filmjölken. Lite onödigt att köpa den här i så fall, för jag antar att den är lite dyrare än vanlig filmjölk. Men det är mina åsikter, och det finns säkert de som tycker helt annorlunda än jag.

Som ni ser på bilden kombinerade jag filmjölken tillsammans med lite färska jordgubbar, nektariner och valnötter. En superbra kombination värt att prova!