Premium?!?

Av smartsontestpilot | 2012-05-15

Det började bra, när barnen (4 och 6 år) betygsatte fiskgratängen och sa att “det här vill vi äta varje dag!”. Faktum är, att de flesta rätterna gillades av både barn och vuxna. Men vi var lite besvikna på att det var sån liten skillnad i arbetsinsats från andra matkassar. Vi hade väntat oss mer färdigt. När jag sedan jämförde vår premiumkasse med en vän som fått baskassen samma vecka, visade det sig att vi hade exakt samma rätter. De enda skillnaderna vi kunde komma på, var att vi fått sidfläsk som skulle stekas och blandas i köttfärssåsen, samt att vi hade fått grönsakerna levererade. Alldeles för liten skillnad för den prisdiff som är mellan bas- och premium-. En premiumkasse låter för oss som lite lyxigare råvaror. Som en premiumbil - en lyxigare bil. Premiumkassen kunde innehålla fläskfilé istället för karré osv…

Permalink