Bli Testpilot

Av testpilot | 2010-10-18

Matkomfort erbjuder en middagslösning med fyra näringsriktiga, goda och vällagade middagar för de vardagskvällar när man varken har lust eller tid att laga middag. Vill du testa om Matkomfort kan leverera den vardagslyx du är ute efter? Vi söker 100 Testpiloter i Stockholm, Stor-Stockholm, Uppsala och Knivsta.

Matkomfort erbjuder två olika middagslådor, bas och premium. Båda innehåller Matkomforts egna färdiggjorda såser, soppor, grytor, smaksättare och tillbehör. Premiumlådan har en lite mer exklusiv huvudråvara och där ingår även grönsaker. Baslådan har en lite enklare huvudråvara, men alltid färsk och svensk.

Vi söker nu 100 Testpiloter som som vill testa och blogga om Matkomforts färdigplanerade middagslådor (anpassade för fyra personer). 20 Testpiloter provar helt kostnadsfritt i två veckor och 80 Testpiloter för halva priset i två veckor. Vi är nyfikna på hur dessa middagslådor fungerar som en smidig middagslösning hemma hos er och vad tycker ni om de rätter och råvaror som erbjuds.

**Sista dag för att anmäla sig var den 19 mars. Vi tackar för alla ansökningar som kommit in. Vi kommer att höra av oss via e-post igen med mer information. **